Инцидент с дъщерята на Иван Костов (Снимка)





Зловещ инцидент е претърпяла малката дъщеря на Иван Костов. Мина, която преди време емигрира във Финландия, преди дни съобщи, че е била нахапана от куче. Тя не даде подробности как и къде се е случило нападението, но потвърди, че се е наложило да потърси спешна медицинска помощ. Мина имала сериозни наранявания в областта на лицето.





Най-засегнат бил носът ѝ. Лекарите се погрижили да обработят раната и в продължение на няколко дни дъщерята на Командира ходела с превръзка, за да предпази мястото от инфекции. Когато се появила с бинт на носа, мнозина си помислили, че се е подложила на естетическа корекция. Истината обаче се оказа съвсем друга. Въпреки стреса, който е преживяла, Мина успокои приятелите си в социалните мрежи, че се чувства добре и продължава да се усмихва. Самата тя е любител на животните и отглежда домашно куче.






В момента дъщерята на бившия премиер се намира във Финландия, където развива свой бизнес. Последните няколко месеца бяха драматични за нея и разклатиха рахата на баща ѝ. Близки до семейство Костови издадоха, че Мина се е разделила и с втория си мъж, за когото се венча на тайна сватба през 2017 г. За да покаже, че любовта ѝ с Асен е вече в миналото, тя дори е заличила снимките от сватбата им, които красяха профилите ѝ в социалните мрежи. Това е втори развод за наследничката на бившия премиер, която се раздели в съда с първия си мъж Георги още през 2010 г., след повече от 10 години брачно съжителство.






По-голямата ѝ сестра Яна е все още щастливо омъжена за италианеца Алесандро Мерлини. Двамата имат дъщеричка, а всички заедно живеят в имението на нейните родители. Иван Костов и близките му от години обитават голяма къща с гледка към Витоша в столичния кв. „Драгалевци“, която политикът все по-рядко напуска.


Четете още:

🔴 Рокада в bTV! Биха шута на Славена Вътова, в стола й сяда... СНИМКА

🔴 Градушка като орех удари Бургас

🔴 Срещу 100 до 600 лв. в тайна Viber група: Катаджии предупреждавали за камери





Източник: Ретро





Коментари

горе