Официално: Телевизията на Слави Трифонов става платена, имало картел!





Телевизията на Слави Трифонов - "7/8 Ти Ви" става платена. Това обяви самият той чрез изявление във фейсбук. От 1 септември всеки, който иска да гледа "7/8 Ти Ви", ще трябва да каже на своя кабелен оператор, че желае "7/8 Ти Ви" да бъде добавена към пакета за цената от 78 стотинки с ДДС, поясни медийният собственик и тв водещ. Телевизията започна излъчване на 4 ноември 2019 г. Ето и пълното изявление на Слави Трифонов:

"Уважаеми зрители, от близо една година ние правим телевизия "7/8 Ти Ви" така, както смятаме, че трябва да се прави телевизия.






Преди всичко - честно и открито. Защото силата е в истината. Но освен желание, телевизията се нуждае и от други неща. Знаете за какво говоря. Сами виждате, че въпреки високата гледаемост на "7/8 Ти Ви", рекламите са твърде малко. А всяка една телевизия се финансира с реклами. За съжаление, както в много други сектори на икономиката и в телевизионния бизнес има картел.

Има картел между двете национални частни телевизии и те задължават рекламодателите да предоставят целите си рекламни бюджети само на тях.






И тук идва въпросът - какво ще направим ние?

Ние все още нямаме политическа власт, за да задължим държавните комисии да спазват закона.

Да го спазват такъв, какъвто е.






За да съществуваме в тази "непазарна ситуация", можем да разчитаме само на вас, уважаеми зрители.

Затова, от първи септември, всеки, който иска да гледа "7/8 Ти Ви", всеки, който споделя нашата кауза за свобода на словото и информацията, ще трябва да каже на своя кабелен оператор, че желае "7/8 Ти Ви" да бъде добавена към пакета за цената от 78 стотинки с ДДС.






Тоест, всеки, който споделя нашата кауза и желае да ни гледа и да подкрепи телевизията да съществува, от месец септември 2020 година ще може да го направи срещу символичната цена от 78 стотинки с ДДС на месец.

А българите в чужбина ще могат да ни гледат на нашия интернет сайт срещу месечен абонамент.

Докато заедно не оправим собствената си държава, това ще е единственият начин да ни има".


Четете още:

🔴 Йосиф Сърчаджиев за "Време разделно": Стъпках хляба, това ме съсипа!

🔴 Поглед назад: Героят Списаревски

🔴 Игуменът на манастира "Свети Мина" отец Борис: Водете учениците в храма





Източник: plovdiv24





Коментари

горе