3-те имена, с които не трябва никога да кръщавате детето си



Когато моята бременна приятелка разбра, че ще има дъщеря, веднага се втурна в търсене на идеалното име за нея. Как да кръсти момичето, бъдещата майка не можеше да реши до раждането на бебето.

Но от самото начало категорично елиминира 3 имена, предложени от съпруга й. И то не от суета, а защото знаеше, че нито един от тях не обещава на момичето щастие в бъдеще ”,





Ето какви женски имена могат да повлияят негативно върху съдбата на едно дете и искаме да споделим това откритие с вас.

 

Изборът на име за детето е една от най-отговорните мисии, които падат върху плещите на бъдещите родители. Преди да решите какво име да дарите момичето, струва си да помислите как ще се отрази на бъдещия му живот 

Езотериците уверяват, че името засяга характера на човек и в много отношения определя съдбата му. Разбира се, никой не смее да посочи на бъдещата майка как  да кръсти детето си. Идеалното име за бебето е това, което сърцето на майката казва. И не винаги в такива въпроси трябва да се ръководим от разума.





Въпреки това, трябва да знаете за неприятностите, които могат да очакват човек с едно или друго име, в такива случаи със сигурност няма да е излишно.

 

 

Наталия

Независимо дали Наталия е придобила лоши навици с възрастта или води изключително здравословен начин на живот, ще трябва да изглежда по-стара от връстниците си. И всичко е свързано с чертите на характера на повечето собственици на това име.

Наталия по природа са силни жени. Те могат да преодолеят всякакви житейски трудности. И по ирония на съдбата именно на тях се пада най-големият брой от тези много трудности.





Освен това жените с името Наталия са изключително сериозни и отговорни личности. Те непрекъснато се опитват да държат всичко под контрол и да помагат на другите. Те бързо си спечелват хроничен стрес, който се отразява негативно не само на външния им вид, но и на благосъстоянието им.

Според астрологичните проучвания жените на име Марина от раждането са под специалното влияние на Луната. Отчасти заради това, най-често изглеждат по-стари от годините си.

Това се дължи на факта, че основната насока в живота на повечето жени с това име не е външността, а интелектуалното развитие.





Собствениците на това име предпочитат умствената работа и харчат много енергия за увеличаване на своята ерудиция. Така че за прости момински радости в живота им остава много малко време.

В резултат на това намирането на сродна душа на Марина е много по-трудно отколкото при другите жени.

Надежда

 

Основната разлика между Надежда и другите дами е неизчерпаемото снабдяване с енергия.

Веднага щом поискат, те могат да спрат галопиращия кон и да обърнат планините. И само за забавление.





Единствената причина, поради която Надежда може да няма личен живот е постоянното желание да бъде в стресови ситуации.

Тя обича да се справя с трудностите и да се чувства като победител. Ето само постоянните й победи си имат такава цена, която води до бързо изтощение на тялото и преждевременно остаряване.

Разбира се, има изключение от всяко правило. В допълнение към името има много други фактори, които влияят на съдбата на човек. Но ако имате дори и най-малкото съмнение относно това или онова име, по-добре е да продължите търсенето, отколкото да изберете нещо на случаен принцип.


Четете още:

🔴 18 години по-късно: От Деси няма следа, а майка й я чака, за да я прегърне

🔴 Тъщата на Рачков по-млада от него, не искала дъщеря й да се жени за чичко

🔴 Познавате ли това дете, полицията издирва близките му





Източник: За Жената





Коментари

горе