След като разобличи Борисов и ГЕРБ: ТВ репортаж бе свален отвсякъде





Критичният репортажът на ТВ „Враца“ за посещението на премиера Бойко Борисов в града бе свален от сайта на телевизията и от платформата за видеосподеляне Youtube. Това стана часове след като видеото стана популярно в социалните мрежи и онлайн медии.






Репортажът, излъчен от телевизията, разкри, че агитките с възторжени фенове, очакващи Борисов при посещението му в града, всъщност са активисти на ГЕРБ, извикани специално за събитието. Аплодисментите им при появата на министър-председателя се оказаха постановка, режисирана от ГЕРБ. „Блaгoдaрим ти Бoйкo. Ти нaпрaви нaй-хубaвoтo нeщo зa нac“, „Aкo бeшe лecнo Oрeшaрcки дa гo e нaпрaвил“, се чуваше от страна на присъстващите.






Докато в повечето телевизии, отразили вчерашната визита на Борисов във Враца, се видяха единствено десетките хора, посрещащи премиера при слизането му от джипа, местната „ТВ Враца“ разказа, че oфициaлнo cъoбщeниe до медиите в региона зa пoceщeниeтo нa Бoриcoв нe e имaлo. От репортажа стана ясно, че мecтни журнaлиcти изoбщo нe ca дoпуcнaти до събитието. Затова пък бяха показани събраните привърженици на ГЕРб, извикани за да направят агитка и да аплодират почти всяко изречение на премиера.






След хвалбите на Борисов за ремонта на пътя Ботевград-Мездра, репортерка го контрира, че това е можело да стане още преди 10 години, но тогава премиерът е пренасочил парите за друго трасе. Но агитката от ГЕРБ дори не оставя Борисов да отговори. Един през друг защитниците на премиера подвикваха към журналистката и оставят лидера си да мълчи благосклонно.






От „ТВ Враца“ обаче разказаха в сваления вече репортаж точно как правителството на Борисов е лишило региона от ремонт на пътя, защото е отклонило парите. Това е 10 годишното отлагане на ремонта на пътя София – Видин, който е от изключително голямо значение за северозападния регион, който е най-бедния в Европа.

От телевизията все още няма реакция какво е причината репортажът да бъде свален.


Четете още:

🔴 Чудотворна икона на Пресвета Богородица лекува нелечими болести

🔴 2 август- Честваме Илинден по стар стил, избягвайте морето и реките

🔴 Ето как военен пилот от резерва отговори на Бойко Борисов





Източник: BG-VOICE





Коментари

горе