Оздравялата Нана сияе по бански (СНИМКИ)



Зашеметяваща фотосесия по бански публикува в социалните си мрежи любимката на тв зрителите Нана Гладуиш. Водещата на „Съдебен спор“ направи съпричастни приятелите си във фейсбук с дългата си лятна ваканция в съседна Гърция, където заедно със съпруга си Джонатан, сина им Джейсън и група приятели обиколиха с яхта някои от най-забележителните острови и плажове в южната ни съседка.






От година насам Нана, която два пъти води нелека битка с рака, отново се е върнала към удоволствията в живота, след като официално обяви, че е влязла в ремисия и критичният период за нея е преминал. След десетки химио- и лъчетерапии, сложни операции у нас и в Израел, стотици прегледи и лекарства тв водещата твърди, че е в най-добрата си форма досега. Това е видимо и от кадрите от лятната ѝ почивка, на които впечатлява с перфектна фигура.






През последните години Гладуиш стопила близо 20 килограма, къде от стрес, къде от желание да заживее по-здравословно, а сега теглото ѝ било равно на годините ѝ – точно 46 килограма. Фигурата и тонуса си Нана поддържала най-вече с тенис, по който се запалила още докато била болна и посещавала терапии. Тогава тя сподели, че на корта забравя за диагнозата и се чувства пълноценен човек, а в един момент започнала да тренира толкова усилено, че ѝ предложили да се състезава професионално. Тези амбиции обаче предала на своя син, който също ежедневно е с ракета в ръка и мечтае да стане по-прочут и от Григор Димитров.






Въпреки че е намерила време да се наслади на благините на лятото, Нана съвсем не е постигнала пълно безгрижие. В момента нейната сестра, на която бе открит злокачествен тумор в мозъка, бе оперирана няколко пъти и все още се лекува от онкологичната диагноза, продължава своята битка. Наскоро дори се наложило да ѝ се търси кръв за преливане по спешност и тв водещата останала впечатлена от това колко много познати и непознати се отзовали на молбата ѝ да дарят и банките били събрани за часове.


Четете още:

🔴 Изненада: Учителка получи предложение за брак в първия учебен ден

🔴 VIP: Родители превозиха новороденото си от болницата до "Столипиново" с хеликоптер / ВИДЕО

🔴 Нидал Алгафари: Румен Радев приравни президентската институция до нивото на бръснарницата на Хаджи Генчо





Източник: Ретро





Коментари

горе