Снимки от приказното кръщене на дъщеричката на Наум Шопов и Теа - вижте малката принцеса в бяло и вълшебната ѝ торта / СНИМКИ



Те са една от най-хармоничните и обичани двойки в родния хайлайф, а от миналата година вече са трима! Става дума за звездата от "Откраднат живот" Наум Шопов и половинката му - красивата Теа Минкова . Те са пример за модерно и любящо семейство, а откакто станаха родители на малката Амая, не спират да радват почитателите си със снимки от цветното си ежедневие.





Навръх Кръстовден двамата  кръстиха малката Амая и побързаха да споделят вълшебния миг с почитателите си.





Популярният актьор и половинката му организираха приказно тържество за 9-месечната принцеса, а снимки в мрежата сподели първо майката на Наум, а след това и самият той. 

Амая Шопова кръщене

„Принцеса Амая – кръстена!“ – написа Мариана Станишева в Инстаграм.





Кръстница на детето стана близначката на Теа Минкова - Ая. 

дъщерята на Наум Шопов кръщене

Щастливата майка също публикува дълго послание в социалните мрежи, към което добави поредица кадри. 

"12.09 кръстницата Ая Минкова и християнката Амая! Толкова емоции в един ден, споделени с най-близките ни хора. Благодаря ви! Едно съвършено малко същество стана член на едно още по-голямо семейство!





Споделям с усмивка и част от емоциите по време на ритуала: Амая се опитваше да надпеее хора с плач. Ама много плач. През цялото време на майка ми и прилоша, та част от гостите се заеха с тази ситуация.. И за капак, отне известно време докато успеем да намерим кичурче коса на Амая, което да бъде отрязано." - споделя с последователите си Теа Минкова. 

Наум Шопов дъщеричка

кръщене на Амая





В публикацията си тя споделя още, че е организирала сама цялото събитие, а с Наум са взели решението да съберат най-близките си хора в двора на кооперацията им. На случаен принцип в интернет намерила кетъринг фирма, която отдава шатри, столове, маси и посуда.

торта кръщене

украса с балони


Четете още:

🔴 Столичанка е хвърлилата се под влака Бургас - София

🔴 Кметът, който откри жена, тръгнала да се самоубива, е бягал от болница, за да спасява живот

🔴 Извергът, който хвърли детето си от мост в Габрово, не иска да лежи доживот





Източник: За Жената





Коментари

горе