Това е убиецът на красивата Хабибе от Кърджали





Приятели на застреляната в Майорка кърджалийка Хабибе Исмаил започнаха да събират пари за връщането на тялото ѝ в България.

Необходимата сума е 15 000 паунда. До момента на събрани 5 713 пауна, а в дарителската кампания са се включили 116 души с различни суми.





Тялото на Хабибе беше открито заедно с това на приятеля ѝ испанец в автомобил на бензиностанция. Според полицията най-вероятно кърджалийката е застреляна с пушка от гаджето си, което след то се е самоубило. Бензиностанцията се намира на относително тихо и уединено място.





При огледа криминалисти установили, че жената не се е защитавала. Хипотезата е, че всичко се е случило толкова бързо, че Хабибе не е имала време да реагира. Според разследващите испанецът Мариано Гонзалес, който е бивш военен, е слязъл от автомобила, извадил е пушката от багажника и е застрелял жената.

Тя го зарязала, той я гръмнал… Испанската драма между Марио и Хабибе

Бившият военен Марио е застрелял кърджалийката Хабибе в Майорка, защото тя го зарязала.

Това разказват пред местни медии близки на испанеца, които са убедени, че Марио не е планирал предварително убийството и самоубийството си.

"Брат ми беше много благороден и честен човек. Той не беше насилник. Той полудя от начина, по който се раздели с българката преди две седмици. Никога не бихме очаквали подобна трагедия, ние сме съкрушени", твърди сестрата на Марио.





Тя разказва, че брат й и Хабибе се запознали през 2018 година в бар, където българката работела като сервитьорка.

Станали двойка едва преди няколко месеца, а преди две седмици кърджалийката обявила, че отива на лекар и повече не се върнала в дома на бившия военен.

Той понесъл раздялата много зле и бил объркан. Опитвал многократно да се свърже с Хабибе.





Все още не е ясно как двамата са се срещнали във фаталния ден на бензиностанцията, където се разигра кървавата драма.

Пушката, с която са извършени убийството и самоубийството била купена преди няколко дни, установили разследващите. Изключва се версията, че Марио е купил оръжието за лов.

Всичко показвало бившият военен се е сдобил с пушката с намерението да убие Хабибе и след това да се самоубие.





Според близки на убитата българка, цитирани от медиите в Майорка, Марио бил изключително ревнив. А Хабибе споделяла с тях, че се страхува именно от това.


Четете още:

🔴 Жена разказа за неприятна случка, докато чака на опашка за PCR тест / ВИДЕО

🔴 Важно: Министър Вълчев с ключови забрани за училищата

🔴 Лекар с СОVID от МБАЛ-Шумен: "Армагедона" продължава





Източник: plovdiv24





Коментари

горе