Гинекологът д-р Марио Харалампиев се оказа рецидивист – преди 2 г. размазал пиян с БМВ-то си 4 коли в Слънчев бряг





Лекарят има цели две изцепки зад волана след шофиране в нетрезво състояние назад в годините, за които е получил присъди

Алкохолните изпълнения зад волана за 59-годишния лекар от ФСМП-Несебър – д-р Марио Харалампиев, се оказаха рецидив. Флагман.бг узна от отлично информиран свой източник, че гинекологът има цели две изцепки след шофиране в нетрезво състояние назад в годините, за които е получил присъди.






В края на 2018 г. той е сключил споразумение за последната си проява – посред бял ден пиян до козирката помел паркирани автомобили на Околвръстното в Слънчев бряг в района на складове „Консуматив“. Тогава той е бил обвинен по чл. 343б от Наказателният кодекс. Дрегерът на място е отчел 1,51 промила алкохол, а престъплението е извършено на 15. 03. 2018 г.

Д-р Харалампиев е получил наказание от 4 месеца лишаване от свобода условно и 3 години изпитателен срок, като отказът му от тест на 11 ноември вечерта при ПТП-о на ул. „Иван Вазов“ в Несебър влиза в изпитателния срок.





Той е санкциониран според закона и според правомощията на полицаите, които са пристигнали на сигнала за катастрофата. След като е отказал пробата с дрегер обаче, се оказва, че той на практика се е съгласил, че е употребил забранени субстанции. Полицаите обаче по закон нямат право да го изпратят на кръвен тест. Така д-р Харалампиев ще се измъкне от по-тежко наказание, тъй като не може да бъде подведен под отговорност.

Ето какво пише в полицейската сводка за предишното престъпление на д-р Марио Харалампиев, който видимо не си е взел поука от тогава и продължава да сяда зад волана фиркан:





„На 15.03.т.г. около 15.54 ч. на пътя Бургас – Варна, в района до складове „Консуматив“ край Слънчев бряг настъпва ПТП с материални щети, като изпратените на място полицейски служители констатирали, че водачът на л.а. „БМВ Z 3“, с бургаска регистрация – М.Х., 56 годишен от Несебър / шофиращ след употреба на алкохол с концентрация – 1,51 промила/ предприема изпреварване на колона от автомобили и удря завиващия наляво л.а. „БМВ“, с бургаска регистрация. От удара „БМВ“-то излиза извън пътното платно и се удря последователно в четири паркирани автомобила. М.Х. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.“





Проверка на Флагман.бг установи, че през 2010 г. д-р Харалампиев пак е хванат да управлява МПС под въздействието на алкохол и за пръв път е изтърпял 6 м пробация и е останал за 7 м без книжка. За това свое деяние той отдавна е реабилитиран.


Четете още:

🔴 Студенти от Рила поръчаха народна носия за изписването от болницата на новородената си дъщеричка Емили

🔴 Как Ралица обикаля света с дарения и си купува нов апартамент, лапали пари дори и от децата на Милен Цветков (РАЗКРИТИЯ)

🔴 Акад. Юрий Беленков: 80% от хипертониците се лекуват неправилно





Източник: flagman





Коментари

горе