Популярни българки окупираха екзотичните острови, Малдивите с най-голям интерес / СНИМКИ



Пандемията от COVID-19 несъмнено повлия на пътешествията на всеки един от нас. Някои от любимите ни близки дестинации като Италия и Гърция въведоха строги мерки и ограничения за туристите, но за сметка на това екзотичните острови предложиха незабравима ваканция в един нормален свят без коронавирус.





Десетки популярни у нас личности избраха да посетят именно тях по време на глобалната пандемия  и да посрещнат коледните и новогодишни празници. Някои от тях дори все все още продължават да се наслаждават на безкрайните бели плажове и любимото синьо. 

Тийн идолът Гери-Никол избра да събира загар на остров Бали. За празниците певицата замина на невероятно продължителна почивка, а това несъмнено е най-сигурният начин да преживее не толкова болезнено раздялата с ММА боецът Дани Илиев, с когото имаха бурна любов през изминалата година. На Бали Гери-Никол се завърна към провокациите и сподели поредица снимки от плажовете на далечния остров.





Според мнозина тя не е сама на почивка, но кой е мистериозният мачо с нея все още остава тайна. „Скоро ново видео!“ - обещава от своя страна Гери-Никол на зажаднелите си почитатели. 

Далеч от студа в България е и пловдивчанката Лиляна Ангелова. Красивата брюнетка посрещна новата 2021 година на Малдивите, а радостните емоции за нея започнаха още в първия ден от месец януари, когато се омъжи за голямата си любов и баща на детето й Станислав Костов.





За щастливото събитие разкри самата Лили. Тя показа брачните халки и написа: "Да". Под снимката й заваляха редица пожелания за семейно щастие. Младоженците подписват в островната страна, без с тях да има нито един близък, но планират и голяма гръцка сватба. Пищното парти ще се състои, веднага щом мерките в Гърция позволяват да има щур купон.







Лили и бизнесменът Станислав, който е в ресторантьорския бранш, се сгодиха в началото на миналата година в Дубай. Те са заедно от седем години. Имат и дете, което носи името Мартин.

На Малдиви е и още една известна пловдивчанка - Николета Лозанова. Своята приказна ваканция тя прекарва в компанията на любимия си Ники Михайлов и дъщеричката си Никол. Ни Ло отдавна е заявила обожанието си към тази дестинация и често я посещава.





Плеймейтката не спира да споделя кадри от почивката си и успя да разпали страстите на потребителите в Instagram, като демонстрира хубавата си фигура и бронзов загар. Разбираемо, заваляха лайкове и положителни коментари от фенове ѝ, които не пестят комплиментите...

Мис България Антония Петрова-Батинкова, съпругът ѝ Ивайло Батинков и синът им Благовест посрещнаха 2021-ва година в луксозен комплекс на частен тропически остров, част от атола Северен Мале.

От кадрите, които блондинката качва в социалните мрежи, става ясно, че семейството си прекарва повече от добре, а щастието е изписано на лицата им. 





Към Малдиви се отправиха и водещата Деси Цонева, както и миналогодишната носителка на титлата Мис България Радинела Чушева.

Горещите снимки на дамите, припичащи се по оскъдни бански костюми, напълниха душите на мъжката половина в социалните мрежи.

В официалната си Инстаграм страница Радинела сподели снимки от престоя си в островната държава в Индийския океан. На тях тя позира облечена в колоритни плажни облекла на фона на прекрасни гледки.

Слънчеви лъчи, бели пясъци, басейни, палмови дръвчета... така изглежда и тропическата почивка на Деси Цонева. 

На някои от кадрите 38-годишната водеща разпалва страстите, като показва хубавата си фигура, а също така пластичността си. 

"Not that bad at all... или с други думи - все още ме бива!", гласи текстът към една от снимките.





Плеймейтката Михаела Стоичкова също избра раят на Земята. Новата година тя посрещна в София, но само ден по-късно излетя за Малдиви, а фотосите сами говорят защо Михаела бе сред участничките в конкурса "Мис Плеймейт" - много плът и малко дрехи.





Гаджето на нападателя на ЦСКА - София Али Соу, пък успя да предизвиква масова истерия в Дубай.

19-годишната Габриела не остави нищо на въображението насред ОАЕ. Брюнетката се разходи из улиците на арабската държава с изключително изрязано деколте. Подобни прояви са забранени за жените там, а дори и чужденките нямат право да се обличат по този начин.





Голяма част от тялото на българката бе на показ за радост на околните. 

Знойната брюнетка пусна впечатляващи кадри от басейна към хотелския комплекс, където двамата с любимия си прекараха новогодишните празници. Само преди месец Габриела отпразнува 19-ия си рожден ден.

Дубай избра и пловдивската дизайнерка Мая Топчиева. Тя посрещна празниците заедно със своето семейство в луксозен хотел и не пропусна да сподели снимки както от плажа, облечена в бански, така и около празничната елха, до която позира в дълга елегантна рокля. 






Четете още:

🔴 Марина загуби битката. Лисицата вече е във вечните ловни полета...

🔴 Ген. Деси с тайна вила / СНИМКИ

🔴 Топ климатологът проф. Георги Рачев със смразяваща прогноза: Времето се обръща, студ и мраз около Атанасовден





Източник: trafficnews





Коментари

горе