Български зет се включва в кандидат-кметската кампания за Лондон





Български зет се включва в кандидат-кметската кампания за Лондон, изборите са на 6 май, пише БНР.

Има доста недоволни от сегашния градоначалник Садик Хан, който е от Лейбъристката партия, макар и проучванията на общественото мнение да сочат, че той е фаворит за втори мандат. Основен негов съперник се очаква да бъде кандидатът на управляващата Консервативна партия Шон Бейли.






Един от колоритните кандидати е Брайън Роуз, роден в Америка, женен за българката Мариана. Като притежател на London Real YouTubе, той води доста нестандартна онлайн кампания. Първите 10 години от общо 20-годишния си престой в Лондон Брайън работи като банкер в лондонското сити. След това се занимава с медията си.

Неговата платформа за изборите включва четирите неща, които най-много вълнуват лондончани - работата, престъпността, жилищата и транспортът. Иска да премахна платената зона за влизане на автомобили в центъра до 2022 година.

Обещава и да премахне данъци за бизнеса. Иска да организира огромни празненства през август, като покани 20 милиона души в Лондон, за да рекламира града.






Къде се запознава с българката ?

Мариана и Брайън се срещат преди около 13 години.

"Брайън дойде в магазина, в който работех - "Долче и Габана“ на Бонд Стрийт - и ... беше любов от пръв поглед. Отне му шест месеца да ме помоли да излезем заедно и оттогава сме все заедно... В кампанията го поддържам по всякакъв начин. И Брайън често казва, че аз съм в основата на всичко, което се случва.

Ако вкъщи децата не са добре или каквото и да било друго, аз усещам, че съм тази, която държа всички заедно. Моята подкрепа, моите думи, вечерните разговори, които водим преди да заспим, му дават сила и вдъхновение да прави това, което прави... Ние и двамата сме емигранти и си устроихме живота в този град.






Много добре знаем какво е да кандидатстваш за Национален осигурителен номер и издаването му да бъде забавено или пък да кандидатстваш за паспорт. Минали сме през всички неща, през които минават емигрантите“, разказа Мариана.

Мариана Алексиева е родом от Айтос, но от 18-годишна живее в Лондон. През годините развива кариера в областта на модата и търговията, като трупа опит в някои от най-популярните луксозни модни брандове, включително Dolce and Gabbana , YSL, Gucci, Anoushka и последно Salvatore Ferragamo, преди да се отдаде на майчинството, пише Грамофона.

“Аз съм от тези луди майки, които решават да не скучаят, докато сменят памперси, а да учат. Поради тази причина записах “Психология", а тази година паралелно и “Психотерапия". Йога учител станах на инат, защото реших че ще изляза от този lockdown в по-добра форма от тази, с която влязох в пандемията. Обичам и да рисувам – когато ми е криво", разказва за себе си Мариана.


Четете още:

🔴 Трагедия! Млад мъж почина, докато участва в крос

🔴 Ето кога ни връхлитат майски бури и градушки

🔴 Мариан Бачев се сгоди навръх Великден / СНИМКИ





Източник: plovdiv24





Коментари

горе