Новият социален министър и жена му със стабилни доходи, обиколили света / СНИМКИ





Новият служебен вицепремиер и социален министър Гълъб Донев бе на поста и в служебния кабинет на проф. Огнян Герджиков през 2017 г. Въпреки че е в политиката от 2001 г., за семейството му не се знае почти нищо. Всъщност той е щастливо женен за известна зъболекарка, с която са родители на вече пораснала дъщеря Габриела.

Нели – съпругата на Гълъб, е активна в социалните мрежи и без притеснения споделя моменти от личния им живот. От щастливите кадри, които изобилстват в профила й, се вижда, че пътешествията са голямата им страст. С камерата са запечатали спомени от пътуванията им до Азорските острови, Москва, ски ваканциите им в едни от най-скъпите зимни курорти в австрийските Алпи и областта Тирол, Канарските острови и още много дестинации.






На част от пътуванията ги придружава и тяхната дъщеря Габриела, която е завършила Американския колеж в София през 2016 г. След това е учила актьорско майсторство в London School of Dramatic Arts в английската столица, а после е продължила в същата специалност и в Американската академия за драматични изкуства, която има две седалища – в Лос Анджелис и в Ню Йорк. Справка показва, че година обучение там струва 36 480 долара, като това е само таксата за университета. В тази сума не влизат личните разходи.






В момента дъщерята на Гълъб Донев развива свой собствен бизнес. През октомври миналата година е регистрирала фирма с име "Зелената стая“. "Студио по изкуства, развиващо не само таланти, но и емоционална интелигентност. Чрез лична и индивидуална връзка градим знание“, описва начинанието си Габриела.

Макар да е само на 54 години, като нищо служебният социален министър скоро да се сдобие и с титлата "дядо“. Щерка му си има сериозен приятел, който пък е автомобилен състезател.




Семейството на Донев е и с добро имотно състояние. Вицепремиерът е посочил, че притежава къща в София с внушителните 408 квадрата. Има и половин част от вила и гараж в село Понор, община Костинброд, твърди "Ретро". Съпругата му Нели пък е собственик на 1/2 апартамент в София, зъболекарски кабинет и половината от парцел, отново на територията на столицата. Към 2017 г. социалният министър и жена му са имали спестявания в размер на над 180 хил. лв. 74 бона е притежавала Нели, а 57 000 евро и 9 хил. лв. в отделна сметка – Гълъб.






Четете още:

🔴 "Велика България" към Кобрата: Крадец! Блокира и цапа името, което други са полагали усилия да градят

🔴 Разглобиха бойлера – "убиец" след трагедията в Припек! Бащата: Не стъпвам на втория етаж!

🔴 Съученичка на изчезналия пилот просълзи България с този разказ за него





Източник: plovdiv24





Коментари

горе