Експерт по национална сигурност към пилотите ни: Момчета, бягайте! Не умирайте безсмислено за ограбената България





Експертът по национална сигурност Николай Марков с мнение относно цялата ситуация с изчезналия край Шабла пилот на МиГ-29.

Ще бъда груб, защото простакът не разбира от добра дума.






Военната ни прокуратура е по-голямо дъно от гражданската, защото тя е пряка нейна производна. Там е пълно с калинки, вуйчовото и чичовото - куц отбор от нефелни същества, облечени във военни униформи. Затова какво ще разследват тези кривокраките и какви изводи ще правят за инцидента със загиналия пилот - това ще бъдат пълни глупости.

Дотогава ще гледаме и слушаме по всички политически /разбирайте всички национални/ телевизии оядените до спукване бивши и настоящи министри на отбраната, които още на първия месец в това министерство се качиха на възможно най-скъпите джипове "Мерцедес", тяхна собственост, регистрирани на разни фирми, свързани по специални договори с министерството. Ограбиха буквално военните имоти, построиха си хотели из цялата държава, купиха си имоти в няколко държави по света, унизиха българската хилядолетна държава. Изплюха се в лица на всеки данъкоплатец!






Ще слушаме и най-случайния човек Ненчев, който от земеделски партиен полазник се прероди в говорител на отбраната и пръв разбирач в републиката. Без да е прочел и една книга по темата, нито да е учил за това. Разбирате ли докъде сме стигнали - дъно, под което има само тиня.

С уредени 30 часа на месец нальот на нашите пилоти, политиците и министрите извършват договорено убийство на тези офицери. Ако има и грам справедливост в тази страна, всички минали през министерското кресло на отбраната дебелогъзи пръдльовци, трябва да бъдат набутани в затвора "Белене" до края на живота им.






Не само заради този смъртен случай /убийство/, а заради тежка корупция, злоупотреби в особено големи размери, злоупотреби с власт, тенденциозно заплашване на националната сигурност и тоталното съсипване на българската армия.

Тези най-малки между нас човечета, нямат място нито в политиката, нито между нас гражданите. Мястото им е в затвор с тежък режим, без право на обжалване.

Моят личен съвет към всички български пилоти е да напуснат редовете на българската армия и да си живеят живота. Живейте момчета, вие го заслужавате! Да не позволяват да ги сапунисват с родолюбие, военен дълг и прочее глупости, които отдавна не означават нищо. Нека се огледат около себе си и да видят, че около тях и над тях всичко живо краде и лъже.






Няма смисъл от саможертва, когато тя не е в сърцата на всички по веригата. Вървете в далечни страни и взимайте по 12 000 долара заплата да пръскате царевица с нови селскостопански самолети, но не умирайте безсмислено за българската ограбена от политици и бандити държава, която не ви цени. Така се случи момчета - нямаме шанс! Тук вече няма и смисъл, освен една - да оцелеем до денят на страшния съд. Ще потрябваме.

А на политиците ще кажа едно - ще дойде и вашият ред. Винаги идва.


Четете още:

🔴 Новият социален министър и жена му със стабилни доходи, обиколили света / СНИМКИ

🔴 "Велика България" към Кобрата: Крадец! Блокира и цапа името, което други са полагали усилия да градят

🔴 Разглобиха бойлера – "убиец" след трагедията в Припек! Бащата: Не стъпвам на втория етаж!





Източник: plovdiv24





Коментари

горе