Антимафиотът, убил дете на пътя, заплашвал момче с пистолет



Антимафиотът, убил 8-годишно момиченце със служебна кола на МВР на пешеходна пътека в Братаница, не за пръв път попада в центъра на вниманието със скандал. По информация на "Марица", 42-годишният полицай е Владимир Панайотов. Името му попада в медиите и преди 3 години - през юли 2018-та, когато напада и се заканва с пистолет младеж в Пловдив.





Млад мъж от Пловдив твърди, че е станал жертва на полицейско насилие. Цивилен служител на МВР заплашил да простреля Димитър, неговата приятелка и домашния им любимец. Инцидентът е станал в петък в района на квартал "Тракия".

Димитър Донев и приятелката му решили да изведат на разходка домашния си любимец – 5-месечен питбул. На улицата ги пресреща мъж, който агресивно се разкрещял на двойката, че кучето е без намордник и че нямат право на тези своеволия. След това извадил пистолет и го насочил към главата на кучето.





Представилият се за полицай Владимир Панайотов от Пазарджик започнал да обижда и да заплашва двойката, разказва Димитър. След като се легитимирал със служебната си карта е започнал да го удря с глава по лицето.

Приятелката на Димитър се обадила на телефон 112. За около 3 минути полицаи от Шесто районно дошли на мястото. Димитър твърди, че при пристигането им поведението на цивилните им колеги коренно се променило.





След разговор между младите пловдивчани и органите на реда, Димитър поискал имената на господата, за да заведе жалба срещу тях за насилие. Според Димитър пазителите на реда го заплашили, че ако подаде жалба - "Пловдив ще му се стори тесен". 

Въпреки заплахите младият мъж е подал жалба срещу полицаите от Пазарджик в прокуратурата и Шесто районно. А той самият е санкциониран за това, че питбулът му е бил без повод и намордник.


Четете още:

🔴 Глад за учители, стартовата заплата може да надхвърли 1600 лв.

🔴 Предупреждение към кандидат-пенсионерите

🔴 Доживяхме! Ремонтите по магистралата за морето изцяло приключиха





Източник: Марица





Коментари

горе