Алена с много мрачна прогноза за новия парламент





Бъдещето на новото 46-о Народно събрание, чийто първи ден беше днес, е скандално, агресивно с наченки за търсене на нерядко унизителен компромис от малките партии на новото идващо статукво. Това вещае астроложката Светлана Тилкова-Алена за "Труд".






Бъдещето на този парламент е от ден до пладне, до късна есен или най-много година.

Всичко зависи от интереса на президента и задкулисието, срещу което се борят новите партии, но което част от тях представляват, както и от бъдещите санкции на Европа спрямо България.

Пак според интереса на Радев правителство може да има, за кратко време, може и да не се стигне до гласуването му. Хаосът и омразата продължават да властват и се неутрализират единствено със страдание.

Парламентарните групи се събраха на Илинден, когато може сами да се потопят в дълбините на безвремието.






Политическата война продължава, но няма да добруваме. Съдбата ще ни накаже да се случи онова, което е най-лошо за България и народа. Глупостта, непочтеността, измамата на изборите ще бъдат разплатени със страданието на всички.

Първият светъл лъч за излизане от кризата е след 2023 г. Но може да го видим и след 2026 г.

Ходовете на ИТН

Играта на ИТН ще е такава, каквато я играят конците на кукловода Радев, както и на другия зад него. Такива са скромните ми астрологични изчисления. Трифонов е виртуалната пионка, мюлето събиращо еднакви по манталитет, дори и с различно образование избиратели, които ще бъдат употребени, както и неговата партия. Трифонов нищо не контролира, само се подчинява. А иначе от екран е напористо арогантен.

Кандидат-премиерът, който да получи мандата на ИТН, може да се окаже различен от предложения за гласуване в НС, ако се стигне до там, но задължително ще е функция на президента.






Слави на политическата сцена

Няма да видим Слави Трифонов на политическата сцена, ако го видим, ще е случайност. Неслучайно казвам, че Трифонов е виртуален образ. Някой някъде в предходните месеци да е виждал физическото му тяло да слезе от облаците на своето величие сред нас, обикновените хора?

Гласуващите за него очевидно нямат потребността да видят на живо своя чалга кумир. И на виртуалния му аватар вярват безпрекословно. Демокрация!

Простодушието и лековерието на избирателите на “Има такъв народ", от които пати цял народ, е достойно за психотерапия и за психиатрично лечение.






Първият ден

Лицемерни усмивки, мъдри, но безсъдържателни слова, първи искри на разделението. Датата 21 юли, привидно добре подбрана нумерологично, е астрологично критична и обещава противопоставяне с тенденция да е непреодолимо.

Вибрацията на календарния ден носи общителност, стремеж към познанства и обединения на групи хора, но със съществен недостатък - привидното съгласие да е временно, а скандалите, заради безсмислени спорове в парламента неизбежни.

Всяка партия, особено малките, ще иска да блести с надеждата да получи повече гласове на следващите предсрочни избори.






Общата вибрация на деня е носител на стремеж към стабилност в живота и работата на 46-ото НС, но наложен насилствено, а не чрез консенсус.

Слънцето в Рак в първия работен ден на този парламент на думи е гарант за стремеж да се стабилизира държавата, но потиснат от асцедент в Дева ни разкрива, че една или група от партии ще държат да подреждат шахматната дъска за развитието на България.

Шах или мат - ще разберем не след дълго. Победителят в играта може да се окаже неочакван, но отново няма да е народът.

Указът

Президентът Румен Радев отново търси нумерологични съвпадения, но явно е попаднал на псевдонумеролог, освен ако някой в екипът му не се прави на такъв.

Указ 181 е носител на ново начало, ще кажа опит за ново начало на 46-ото НС, защото провалът му е закодиран в изявените материални стремежи и алчността за власт на новото статукво, формирано от партиите на протеста, които са в основата на трудно до невъзможно разбирателство.






Трикратно увеличената прибързаност, импулсивността, непремерените думи ще разделят, няма да сближават позиции. Денят на издаване на указа - 19 юли, не само е част от тази прибързаност, а подтиква партиите, които на 21.7.2021 ще влязат в НС, да се изпокарат заради липса на признание на една или друга, защото всички те са велики борци против старото статукво на ГЕРБ.

Общата вибрация слага капака върху врящия казан от проблеми и орисва чрез указа 46-о НС на непредвидими трудности, които безкомпромисно скъсяват неговия живот.

С изказванията си президентът внушаваше, че иска стабилно правителство и работещ парламент, но датата и номера на указа говорят за обратното.

Ретрограден Меркурий

Вот две в едно няма да има успех

Меркурий е ретрограден в последните дни на септември и до 18 октомври, което съвпада с предизборната кампания за президент. Вече казах, че 46-ото НС може да не просъществува и хаосът да се задълбочи с избори след избори.

Астрологичните аспекти не вещаят успех, ако са две в едно - президентски и парламентарни, защото машините отново ще са манипулирани, успешната репетиция беше направена на 11 юли и “честните" избори може да изненадат с неочаквана загуба вече сигурният в победата си и втори мандат Румен Радев.

Засега е загадка кой как ще плати, за да се прелее вот и днешните победители да се окажат непредвидено губещи.






Съдбата на служебния кабинет е следствие от съдбоносеца Радев, който вече се възприема като победител във войната с Бойко Борисов и владетел на България. И с право.

Борисов с нелепата кандидатура на ГЕРБ му подари президентския пост през 2016 г. и бабува на раждането на “изчегъртващите" го партии на новото статукво.

В служебното правителство няма разбирателство - факт, добре прикрит от обществеността, всеки влачи нанякъде, където му е личният интерес или комплекс.

Дали това ще е изгодно на Радев, не знам, не ме е питал, за да ви кажа, а астрологично е неизчислимо.

Ръката на Радев ще стигне до там, докъдето я допусне манипулираното машинно гласуване на президентските избори.

Астрологично изчисление

Който контролира изборните машини, той определя победителя на изборите. Доказа се и в България, при това не само като мое астрологично изчисление, въпреки че все още не е юридически факт.






Ще заостря обаче вниманието на всички, които се радват за срива на ГЕРБ. Да, получиха си шамара и мога да кажа, че докато има гласуване само с машини, ГЕРБ никога повече няма да е победител на избори, ако ще целият народ да гласува за партията.

На вас, от другите партии, не ви ли хрумна, че машините не са програмирани да пренасочат вот само от гласувалите за ГЕРБ, а и от вашите партии?

Моето скромно астрологично изчисление подсказва, че БСП е много ощетена. Така е, като не подкрепя априори президента. Гласове са получили “Мутрите вън", иначе нямаше да влязат в парламента, на другите партии са отнети или едновременно отнети и дадени, с разместване.

Ами ако за президентските избори интересът на най-скритите в тъмата кукловоди се смени? Кой ще спечели войната между Радев и Борисов? Ще дойде време всяка партия да подозира другата, че плаща за пренасочване на гласове. Едва тогава ще настъпи краят на машинното гласуване.


Четете още:

🔴 Вярващи от близо и далеч дойдоха да си налеят чудотворна вода от лековитото аязмо в Кесарево | Вестник Борба

🔴 Баба Иванка хвърли патериците след присаждане на хрущял от ухото в коленната и тазобедрената става / СНИМКИ

🔴 Дизайнер сътвори сватбена рокля от медицински маски / СНИМКИ





Източник: plovdiv24





Коментари

горе