Палавата Мария се омъжи на тайна гръцка сватба! Вече е с нова фамилия





Фолк певицата Мария, по-известна като Мара Отварачката, се е омъжила тайно, стана ясно от социалните мрежи, където вече е със сменена фамилия. Изпълнителката вече се подвизава като Соколова, а единствено Show.bg научи подробности за венчавката.





Мария и новият й Мирослав са сключили брак в Гърция по време на лятната им почивка през август, твърдят наши добре осведомени източници. Миньончето е казало "Да“ на своя любим на 22.08.2021 г., като датата й била "подсказана“ от личната й нумероложка. Тя я уверила, че четирите двойки са добър знак и символ на уважението и вечната любов.

Както е известно, Мария вярва в числата и е много суеверна, що се отнася за дати на важни събития. Нумероложката я уверила, че ако се омъжи на 22 август, третият й брак ще е успешен и няма никога да бъде разтрогнат.





Сватбата е била в изключително тесен кръг, без излишни церемонии и помпозност. Певицата избрала малка бяла рокля и освен двамата свидетели (близки приятели на Мара и Миро), на венчавката присъствала и дъщеря й Марая, пише show.bg.





Тези дни певицата потвърди, че вече е омъжена, като показно си смени фамилията в социалните мрежи, и то с главни букви. Любимият на Отварачката се казва Мирослав Руменов Соколов, а не Мерджанов, каквато бе първоначалната информация. Миньончето от Стара Загора е взело фамилията на настоящия си мъж.






Четете още:

🔴 Лекуваме Koвид вкъщи с безплатни лекарства от 15 септември

🔴 Почина Стефан, чиято майка помоли президента и тя, и момчето й да бъдат евтаназирани

🔴 Сбъдната мечта: Невена каза "Да" на любимия си / СНИМКИ и ВИДЕО





Източник: plovdiv24





Коментари

горе