Сватба с паничерска каруца събра цял свят в Хисаря / СНИМКИ



Двама влюбени събраха погледите на хората в Хисаря с нестандартна сватба. Булката Нина, която е дете на българин и шведка, е родена в Лос Анджелис. Навремето баща  Румен бил спасител на морето и там се запознал с майката на Нина, която била там на почивка.





Сега младоженката Нина работи като брокер на недвижими имоти. С мъжа си Роман, който е от Венецуела, се срещнали именно в Града на ангелите, където тя отишла да следва. Съпругът  пък има фирма за кетъринг. Двамата отдавна мечтаели да се врекат във вярност, като представите им за това как да изглежда самата сватба съвпадали.





Затова решили да се венчаят в Хисаря, без абсолютно никаква суета и излишен лукс. На тържеството се събраха 120 гости от цял свят - от Финландия, Испания, Португалия, Америка и други страни.

За изненада на всички младоженците се возеха не в лимузина, а на паничерска каруца до църквата „Св. Панталеймон“ в Хисаря. Водеха ги расови коне и жива музика.





Булката Нина блесна с рокля за 6000 долара като във филмите - от каталога на „Джъстин Александър“. Баща  пък бе от глава до пети с „Версаче“.





За доброто настроение на всички присъстващи се погрижиха певицата Мария Кехайова и бузукарят Николай Топузов. Сватбените снимки пък направи топфотографът Димитър Дардов. 


Четете още:

🔴 Пълна трагедия! Втори смъртен случай в Каравелово

🔴 Хотелиер от Слънчака побесня! Защо се държи за главата

🔴 Линда Маккензи остави сам Кирил Петков за кампанията





Източник: Марица





Коментари

горе