Богородица цери от левкемия



Петра Андреева се избавя от болестта след пет дни в обителта, преди това прекарва осем години в онкоболницата

Едно от най-тежките заболявания - левкемията, намира своето избавление в манастира в Кабиле. Истинският пример за това е Петра Андреева. Ето какво разказва жената в книгата за чудодейни изцеления:

"Седях в манастира пет денонощия на молитва и вода. Когато отидох в София в онкоболницата за лекарства се оказа, че всичко е в ред. И сега 2 месеца съм без лекарства благодарение на майка Богородица и Иисус Христос за тяхната велика помощ. Осем години бях в онкоболницата. Вече при всяка възможност съм в манастира в Кабиле".





Мъж отпива от лековитата вода на аязмото

Мъж отпива от лековитата вода на аязмото

Вчера чествахме т.нар. Малка Богородица - рождението на Божията майка. 8 септември е храмов празник на Кабиленския манастир "Рождество на Пресвета Богородица", където специална книга за чудеса свидетелства за безчет истински истории на чудодейни изцеления, записани от върналите се в обителта вече излекувани миряни.

Пред "България Днес" послушницата Яна от манастира край Ямбол разкрива уникални човешки съдби с щастлив край, за много от които и медицината не е била способна да помогне.





За избавлението от епилепсия има не една и две истории. 18-годишната Елена от Ямбол страда от заболяването от малка. Взима лекарства, които не й помагат. Майка й я довежда в манастира да помага с труд по идея на работодателя на майката.

Елена изпълнява задачите на монахините. В началото не се полива на аязмото. Една от сестрите се досеща, че нещо не е както трябва и при последните посещения я полива три дни последователно. След няколко месеца майката на Елена Янка съобщава, че изследванията са изненадващи и не показват нарушения.

Къпалнята в манастира

Къпалнята в манастира





Други чудеса са свързани с изцеление от страхове, стрес и нерви. Подобен е случаят с Георги Ангелов от Тополовград.

От 5 години той получава различни страхове. 44-годишният мъж ходи на много места за помощ, но без полза. Известно време идва в манастира, без да се полива. По съвет и настояване на познати и близки започва да се полива с водата от аязмото. Изповядва се и свещеникът му прави маслосвет.

Болестта спира и страховете изчезват след няколко месеца.





През август 2016 г. Николай Иванов получава стрес и се разболява след автомобилна катастрофа. Шест месеца мъжът не може да спи, да се храни, чувства се неспокоен, напрегнат, чува шум в ушите, отслабва. Два месеца по-късно 36-годишният Николай идва в манастира с родителите си. Наплисква си лицето с вода от аязмото, мокри си главата, ушите и тялото.

На Великден 2017 г. мъжът идва отново с майка си и баща си напълно променен, спокоен, напълнял и радостен. Разговаря спокойно и разказва за изцерението си.

Странна кожна болест връхлита Людмила Найденова от Лом. 32-годишната жена, която живее в Перник, повече от три години не успява да намери цял за болестта. Ходи по лекари, които й предписват лекарства и казват, че болестта не се лекува. Илачите не помагат.





Броени седмици след като посещава манастира в с. Кабиле и се полива с лековитата вода, изследванията показват, че болестта я няма. Изпълнена с благодарност в душата, жената се връща в Божия храм, за да благодари на Света Богородица.

67-годишният Николай Ламбов от Белослав посещава манастира с болки в коленете. Посещавал физиотерапевт, но остава недоволен. "При идването ми в обителта направих една баня в къпалнята, преспах една нощ и си взех вода за пиене. Вече съм много добре, без да съм ходил на терапии и продължавам да работя усилено в дома си. Господи, благодаря ти!", споделя в книгата Николай.

Баба Мария открива отново извора

В началото на миналия век Стоян Ганев три години се грижи за чистотата на извора в манастира. Завистливи и злобни хора започват да хвърлят камъни, пръст и тръни в него. Човекът се ядосва и заравя извора. В същото време пред очите му припада мъгла и той ослепява.





За цели 17 години изворът потъва в забвение. По Божията милост през 1918 г. Мария Маринова от Сливен има следното съновидение: от прага на една църква се появила жена в черно облекло. Приближила се до Мария, вгледала се до очите й и казала: "Бабо Марийо, ти ще откриеш и отвориш едно аязмо. То ще бъде много целително. Всички болести на страдащи хора ще се лекуват".

Завела насън баба Мария на самото място и казала, че тук съществувало аязмо преди хиляда години. "Стани, иди и го открий. То е дадено на твоите ръце. Ти си избрана за тази работа. Ти си записана в Божията книга. На тебе никой нищо няма да ти стори", казала жената.





В деня на тръгването на баба Мария се явяват две жени, които я подканили да тръгне с тях. В същия ден тя отива на мястото и открива аязмото.


Четете още:

🔴 28-годишната д-р Елена Вацова печели доверието на пациенти от шест села в региона

🔴 Ватикана крие под земята най-големите скандали в историята

🔴 Жена се качи на репатрак, за да попречи да вдигнат колата й / СНИМКА





Източник: Днес.БГ





Коментари

горе