Стефан Янев вдига сватба / СНИМКИ





Булка планира да бъде дъщерята на Стефан Янев – Екатерина, издават близки до семейството. Шест години след годежа с избраника си Иван на 24 април 2016 г. двамата искали да минат под венчилото, а шаферка да бъде общата им дъщеричка. Янева и мъжът до нея живеят на семейни начала без подпис, а моментът за сватба досега все им се струвал неподходящ.





След годежа бързо станали родители и се посветили изцяло на отглеждането на наследничката си, а след това Ковид пандемията тотално ги отказала да се бракосъчетават. Младите не издават за какво тържество мечтаят, но предвид купонджийския им дух, вероятно ще съберат не само роднини и близки, но и много приятели. Тъй като бившият премиер разполага с имот в Банско, където той и съпругата му, но и децата му често ходят да отдъхват в подножието на Пирин, е съвсем възможно сватбата да се състои именно в планинския курортен град, любим пристан на цялата фамилия.





Дъщерята на бившия военен министър вече втора година е на сладък пост в енергийното дружество „Булгаргаз“, където получава над 3 хиляди лева държавна заплата за позицията си на експерт в отдел „Международно сътрудничество и връзки с обществеността“. Там тя е назначена на 1 юни 2020 г., като е подала сама молбата си за работа в газовия доставчик и е била одобрена след интервю. Нейният избраник Иван пък е сред най-известните бармани в България. Освен че работи по различни заведения и частни събития, преподава занаята и в своя школа. Той редовно се появява и по различни тв формати. Два пъти се пробва да впечатли журито с артистичните си коктейли в „България търси талант“, а преди месец бе гост и на шеф Виктор Ангелов в „Хелс Китчън”.





Стефан Янев и жена му Пенка са близки със своя зет, както и със снаха си. Синът им Костадин също е сериозно обвързан, но подобно на сестра си, досега все още не е вдигал сватба. От него пък бившият премиер има мъжко внуче. Костадин Янев също работи на държавна заплата, отново в сферата на енергетиката. Синът на бившия служебен премиер започва като младши експерт в дирекция „Проекти“ на Българския енергиен холдинг през 2017 г., а към момента е повишил професионалното си ниво и вече се води експерт в отдел „Газови проекти“.


Четете още:

🔴 Близки на младия мъж, прегазен докато помага на катастрофирал водач, настояват за справедливост / ВИДЕО

🔴 Ружа Игнатова гепила 8 милиарда евро!

🔴 Машина: Благо Джизъса става татко на бебе №5 в края на лятото / СНИМКА





Източник: Ретро





Коментари

горе