Как правилно се яде мед? Едва ли сте се замисляли досега, че никога не сте го консумирали правилно!

Подробности за полумъртвите близнаци, паникьосали Бургас! (СНИМКИ)


Петък, 15 Фев. 2019

Близнаците Стефан и Кирил Събеви момчетата предизвикали инфарктната ситуация, разиграла се по-рано днес в Бургас. Те са преведени в отделението за интензивно лечение и реанимация на УМБАЛ-Бургас. Състоянието им е тежко – предозирали са с твърд наркотик или са взели коктейл от наркотици.

Кирил е с черепно-мозъчна травма, раната на главата му е обработена и зашита. Това е близнакът, който е побягнал в момента, в който е видял полицейската кола да спира пред кооперацията им. Според лекарите той дори сега е по-тежко състояние, отколкото брат му, за когото е било сигнализирано на тел. 112, че умира, пише "Флагман". 

19-годишните момчета са били в апартамента на баба си заедно с 2 момичета. Те живеели в София с родителите си, но от началото на тази учебна година били студенти по фармация в Бургас. Вчера взели изпит и решили да си направят купон с приятелките.  Родителите им също са били в Бургас, но те са били настанени на друго място. Около 16 ч. приятелката на Кирил се обадила на майка им и започнала да крещи: „Идвайте веднага, защото Стефан умира!“. Тя звучала като човек, който не е на себе си. 

Майката заварила сина си действително в безпомощно състояние – с широко отворени очи, без да помръдва. В такъв вид, като умрял, той е бил изкаран в платнище от двама фелдшери. В този момент с включена лампа са пристигнали и полицаи от Първо РУП. Виждайки ги, Кирил, в напълно неадекватно състояние, хуква навън, бяга в посока Съдебната палата. Не се е налагало да бъде повален от униформени полицаи, които са хукнали след него. Той просто изчерпал запасите си от енергия, когато се е срутил на 300 метра от дома си. 

Ударът в главата, въпреки че е причинил доста кръвозагуба, според медиците не е фатален за живота му.Проблемът е огромното количество неидентифицирани засега химични вещества, които е погълнал. Взетите кръвни проби от двамата братя ще бъдат анализирани утре. Затова не може да се каже със сигурност какво са приели.

В болницата и към момента се намират майката и бащата на двамата близнаци. Те са казали пред спешните медици, че синовете им имат проблем с наркотиците от доста време, но настоявали, че вземат само марихуана. 

„Марихуаната не може да те докара до състоянието, в което са и двамата в момента, те са в реанимация и ще направим всичко, което зависи от нас“, казаха от ОАРИЛ – УМБАЛ-Бургас. 

Двете приятелки не са давали проба за употреба на наркотик.
 
"My legs heavy , i feel ready, how come i haven't hit it already!" - това е написал Кирил като пост във фейсбук под профилната си снимка. В превод: "Краката ми са натежали. Чувствам се готов да започна готов, но още не съм" (в смисъл да поема или хвана пътя). Изразът е многопластов и е характерен за хора, които посягат към дрога.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: Блиц

Следваща статия:
Митьо Очите кацна в София отслабнал и изтерзан (снимка)

Коментари

Видео на деня

горе