Борислав Димитров на 29 години от Варна



Казвам се Борислав Димитров, на 29 години и съм роден в гр.Варна през 1985г. През 2008г. се дипломирах в специалност „Икономика на туризма“ в УНСС, степен бакалавър. Получената академична подготовка ми позволи през 2011г. да кандидатствам в магистърската програма „Мениджмънт и социализация на културното наследство“ в Софийски Университет „Св.Климент Охридски“, където имах възможността да изучавам културното наследство като туристически ресурс в българската икономика.
През месец декември 2014 година имах възможността да представя своята дипломна работа пред Гражданско сдружение „Постоянно образование“ в конкурса за защитени дипломни работи и писмени разработки върху теми, свързани с гражданското и хуманното образование.
Интересът ми към културното наследство на страната ни ме мотивира през април 2015 година да участвам в Националния конкурс „Носители на просвета 2015“, организиран от Националното представителство на студентските съвети в София. В рамките на конкурса кандидатствах с идея за добри практики за опазване на културно-историческото наследство на България.Отново през 2014г. спечелих Първа награда в Националния студентски конкурс за най-добра разработка на туристическа тематика с научно изследване на тема „Възможности за иновации в българския туризъм с цел постигане на икономически растеж“.Научната тематика в сферата на българския туризъм ме подтикна да представя своите виждания по проблемите на административното управление на туризма чрез участие в конкурс за студентско есе на тема „Моята визия за модернизирането на българската администрация“, организиран от Институт за публична администрация в края на 2014г., на който бях сред тримата победители. В рамките на конкурса бях поканен от българския евродепутат г-н Момчил Неков да посетя Европейския парламент и Европейската комисия, за да представя своите идеи. Участник съм в Международното академично състезание “Worldwide academic competition 2015” с идеен проект за туризъм и културно наследство. През месец май 2015 година бях отличен в конкурса „Студент на годината на УНСС 2015“, в категория „Студент с научен принос“. През месец юни същата година бях отличен на трето място в конкурса „Как да пишем за бизнеса“ на London School of publishing с материал за развитието на туризма в България. Към момента участвам в конкурс за редовна докторантура в УНСС, Направление „Икономика и управление: Туризъм“ към Катедра „Икономика на туризма“.
През тази година бях награден от Столична община и Ректора на Софийския Университет проф. Иван Илчев за номинация в категория „Личност“ в конкурса „Будител на годината София 2015“. Проектът е част от инициативата „Майсторски класове за будители“, организиран от Софийския Университет „Св.Климент Охридски“.
До момента имам 4 научни публикации в сферата на туризма и културното наследство.

Искрено се надявам, че позитивното развитие на България днес е напълно възможно, защото нашето общество има потенциал за развитие и го е доказвало през годините. Продължавайте все така, нашата страна има нужда от активни хора като вас, които да поддържат вярата в доброто и българския дух!


Четете още:

🔴 Само 12% успяха да решат тази логическа задача

🔴 СПОДЕЛЕНО С БОТЕВ ИЛИ КАК „ГОЛЕМИТЕ РАБОТИ СЕ ВЪРШАТ ОТ МАЛКИ ХОРА“

🔴 Бъди Дядо Коледа за 1 сираче (вижте списъка с желанията и адресите им)









Коментари

горе