Златните принципи на Мария Монтесори за възпитанието на детето

Мисис България стана съдия в ЛюксембургМагистрати точат лиги по Ана Иванова

Най-секси съдийката в Люксембург е от България! Завъртяната бивша Мисис България Ана Иванова се намърда на една от високите длъжности в администрацията на съда, научи "България Днес" от приближени на красавицата, която се прочу и като единствената българка в партията на френския президент Франсоа Оланд. Нейните снимки по бански със сигурност могат да й спечелят титлата за най-засукана и хващаща окото сред останалите дами там.

Самата миска не е известна само с апетитните си извивки и хубаво тяло, но и бе забърквана на няколко пъти в интересни истории. Името й бе свързано от ексдепутат преди време едновременно с футболиста Димитър Бербатов и с тенисиста Новак Джокович.

Носителката на престижната титла от няколко седмици е на висока длъжност в администрацията на съда в Люксембург. Магистрати и банкери точат лиги по сексапилната красавица, която се дипломира в една от най-богатите европейски държави. Хубавицата първоначално била на стаж в съда за шест месеца, но магистратите видели потенциала й и я назначили на висока длъжност.

"Ще остана, докато се чувствам удовлетворена от работата си. Засега съм много добре - уважавана като личност, респектирана, че една емигрантка се е интегрирала в държавата им и говори техния език свободно. Какво знаят за нас ли? Че сме най-бедната държава в ЕС", разказва за преживяванията си в Люксембург Иванова.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Следваща статия:
Ивнинг Стандарт: Соня Йончева блести като Калас

Коментари

Видео на деня

горе