Бързо избери своето есенно листо и разбери какво казва цветът му за теб



1. Черно
За теб престижът и властта са от водещо значение.
Ти си независим, със силна воля и винаги държиш да имаш контрол над себе си и ситуацията. Понякога изглежда, че се налагаш на всяка цена – дори над близки и приятели. Твоят авторитет и изисквания не търпят компромис. Същото може да се каже и в любовта – държиш партньорът ти да те уважава, а твърде емоционалните прояви те отблъскват. Нужен ти е спокоен и далновиден човек. Все пак помни – понякога на всеки е необходимо да се забавлява и да покаже и милата си страна. 

2. Червено

Червеното листо подсказва, че си пълен с енергия, имаш високо самочувствие и увереност. Външната изява е твоята стихия.
Ориентиран си към действие, инстинктът ти за оцеляване е водещ, а с*ксът – необходимост.
Обичаш да си център на внимание, а това не е трудно, защото хората са привлечени от твоята виталност и възторгът, с който приемаш света. За теб е трудно да намалиш оборотите, но понякога е необходимо дори за теб да поспреш и да си отдъхнеш.

3. Зелено

Зеленото листенце разкрива твоето спокойствие, практичност и здравомислие.
Винаги и във всичко търсиш баланса. Понякога обаче нуждата от баланс, те прави твърде тревожен и не успяваш да се нагодиш към обстоятелствата.
В личния живот си мил, щедър и състрадателен. Ако партньорът ти е в период на криза, ти винаги си там, за да го успокоиш и утешиш. Обгрижваш любимите си хора, но не забравяй да обръщаш внимание и на себе си – така балансът в отношенията е гарантиран.

4. Кафяво

Кафявото е твоят любим цвят? Значи твоята честност, земен подход към нещата от живота и благоразумие са определящи за характера ти. Ти си последователен и надежден и много уверен, без да демонстрираш това на всяка цена. Хората виждат в теб добър приятел – откровен, истински и искрен. Ти винаги приемаш много сериозно гласуваното ти доверие и не би подвел любимите си хора за нищо на света. Те винаги могат да разчитат на теб.

5. Жълто

Когато общуват с теб, хората се зареждат с чувство на радост, ти си забавен и щур.
В главата си имаш куп нови идеи, бизнес проекти и емоции за раздаване. Създаваш впечатление за мечтател, който по-скоро ще дава идеи, отколкото да направи нещо, за да ги осъществи. Но това не е така. Дълбоко в себе си си дълбоко аналитичен и методичен и когато накрая се спреш на някаква цел, нищо не може да те спре, защото си премислили всички ходове. Така си и в любовта – веднъж направиш ли избор, отдаваш цялата си енергия там.Често обаче си твърде критичен и самокритичен – помни, не всички са перфекционисти като теб.

6. Бяло

Бяло – интересно е, ако си избрал бяло. Обикновено то е любимо на хора, които минават през период на промяна в живота си или подсъзнателно искат да започнат всичко отначало. Така или иначе, бялото се асоциира със спретнат и безупречен човек, такъв който дава да се разбере, че не го интересуват клюки и интриги. Ти си с поглед, устремен в бъдещето, позитивен и разумен. В отношенията си премерен, мъдър и дискретен. С любимия човек, обикновено търсиш предимно духовно сходство.
Понякога изглеждаш прекалено откъснат от реалността, дори надменен.

7. Сиво

Сивото е любим цвят на консервативните, заслужаващи доверие, но и потайни натури. Веднага биваш добре приеман от отсрещната страна, но самият ти си много предпазлив с нови хора. Имаш нужда от време, преди да се довериш и да допуснеш човека до себе си.
Не си импулсивен и спонтанен – винаги мислиш преди да говориш и действаш, правиш нещата съобразно вътрешното си усещане. Не обичаш да те пришпорват с решения или с признаване на чувства. Имаш нужда от мир и хармония с любимия човек, както и от безрезервното му доверие в теб.
У някои хора създаваш впечатление за студенина и пренебрежение към проблемите им.

8. Оранжево

Оранжевото разкрива за теб, че си топъл, оптимистичен и цветист човек.
Не си агресивен, а отстояващ и непоколебим, когато искаш да постигнеш нещо.
Имаш нужда от половинка, с която да споделяш страстта към нови преживявания и с която да правите всичко заедно. Имаш талант да организираш и вдъхновяваш хората за общи каузи. Обожаваш партита, социалните мероприятия и забавления от всякакъв вид – ти си душата на компанията, умееш да разсмиваш.
Понякога обаче те вземат за превзет и твърде крещящ на вид. 


Четете още:

🔴 Не мечтая безсмъртие и пътища леки, а ватенка топла за зимния ден – Пеньо Пенев

🔴 На бащите, които вече ги няма. И на тези, които все още са тук. На теб, тате!

🔴 12 лв. за ток през зимата? Пенсиониран габровец знае как!





Източник: vsyakajena





Коментари

горе