Избери един от 8-те китайски йероглифа и виж какво е душевното ти състояние в момента



Вижте тези 8 различни китайски йероглифа, които при това са оцветени и в различен цвят… Те са в основата на един своеобразен тест, разработен от швейцарския психотерапевт Макс Люшер (Max Lüscher), познат с изобретяването на т. нар. „Цветови тест на Люшер“, претендиращо да е обективно средство за измерване на психофизичното състояние на личността, основано на цветовото й предпочитание. Книгата му „Тестът на Люшер“ е преведена на повече от 30 езика. Умира на 93 години, през 2017 г. В представения вариант на теста, несъмнено от значение е не само цветовото предпочитание, но и комбинацията му със самия вид на йероглифа…

И така, сега ще определите, какво е емоционалното ви състояние в момента. За целта, изберете, кой от цветово различаващите се йероглифи ви е „грабнал“ в дадения момент и прочетете по-долу какво означава това.

1. Червено („Любов“): В момента сте емоционално превъзбудени, с приповдигнато настроение, изпитвате неотразим стремеж към всичко, което ще задоволи емоционалния ви глад, включително и към човек, който може да ви дари с любов… Упоритите ви амбициозни стремежи към успех са маниакални и могат да доведат до агресивно поведение.
2. Виолетово („Вяра“): Готови сте да флиртувате на ляво и на дясно и да се впуснете в любовна авантюра. Вярвате, че сте очарователни и неустоими и сте жадни да получавате комплименти, но ви липсва вдъхновение да направите нещо съществено за себе си.
3. Черно („Вечност“): Искате да изхвърлите тревожните мисли от изпълненото ви с негативизъм и уморено съзнание. „Яде“ ви отвътре перманентно дразнещото желание да промените изцяло живота си, но усещате, че и в момента се въртите из сенките на миналото. Отричайки възможността да получите каквото и да е удоволствие, чувствате, че ще избухнете в неоправдана саморазрушаваща ви ярост или до скъсване на отношенията с близък човек, който държи на вас.
4. Жълто („Сила“): Чувствате, че сте силни да разрешите в момента, с повечко късмет, отдавна мъчещ ви проблем, за което очаквате да получите признание и така нужното уважение, за да продължите напред. От вас се излъчва заразителен оптимизъм, чувствате особената лекота на пълната свобода, което ви изпълва с надежди за успехи и щастие. В тази връзка сте готови да прекратите всякакви безсмислени отношения и да се освободите напълно от налагани ви досадни задължения.
5. Зелено („Хармония“): Обзело ви е желание да постигнете още по-голяма увереност, че ще подобрите качеството си на живота. Изглежда сте достигнали пика на вашите сили и самочувствие, защото усещате, че сте в състояние да достигнете върхова позиция, позволяваща ви да влезете в ролята на ментор за околните, налагащ безпрекословно собственото си мнение.
6. Кафяво („Късмет“): Късмет е, че сте наясно, колко силна е емоционалната ви нестабилност и необходимостта от разтоварваща почивка; най-много желаете да се отпуснете и да забравите за преследващите ви изтощителни конфликти. Бленувате за приятна атмосфера и емоционално разтоварване. Усещате, че е време да обърнете внимание на себе си. Чувствате силна психическа умора, изразяваща се в необясним страх, което ви кара да изпитвате нужда от комфорт в обкръжение на близките и, преди всичко, на сигурна обич от страна на партньора; копнеете за нежност и любов…
7. Синьо („Тайна“): Усещате, че най-сетне сте достигнали в състояние на хармоничен емоционален комфорт – властващото напоследък над вас психично напрежение е спаднало и вече сте спокойни, „отворени“ към хората да разкривате пред тях завладяващите ви нови чувства и духовни мисли в атмосфера на съгласие, доверие, разбирателство и съчувствие; предразположени сте да споделяте своите малки тайни с приятели.
8. Сиво/тъмно кафяво („Правда“): Претоварени сте с работа и по-нататъшното инвестиране на енергия ви изглежда пряко силите; изпитвате нужда да си починете, тъй като губите контрол върху събитията около вас. Зад привидното ви безразличие криете отчаяното си желание да откриете рамото, на което да се опрете, и което ще ви помогне да избягате от всички проблеми, натрупали се в живота ви, и така да постигнете желания душевен мир.
Надяваме се, че сте разкрили какво е моментното ви емоционално състояние и ще съобразите бъдещите си действия с него! 


Четете още:

🔴 Как живее сега баба Дора

🔴 Носталгия по Отечествения фронт и "лошия" социализъм  

🔴 Млади висшисти стават продавачи: какво работят завършилите университет у нас





Източник: vsyakajena





Коментари

горе