Колко коне виждате? Отговорът разкрива много за вас



Първите професионални личностни тестове се появяват през 20-те години на миналия век и са използвани за по-добър подбор на военни кадри.

Днес обаче личностни тестове има много и техните цели варират – от направата на психологически профил до изчисляването каква е съвместимостта ви с половинката. Затова от КОЧ ви представяме един забавен тест, който ще разкрие много за вас и работата ви. Достатъчно е да погледнете тази илюстрация:

Колко коне видяхте от пръв поглед?

Отговорът ви може да разкрие много за подхода ви към проблемите и за начина, по който взимате решения. А сега да разберем какво означа вашият отговор:

Един кон

Ако сте видели само един кон, вие не сте много наблюдателен човек и обикновено не се задълбочавате в проблемите. Не се тревожите за малки неща и взимате решения много бързо. Обичате да работите в екип, да споделяте идеите си и да помагате на другите.

В същото време разчитате на фактите и трудно си променяте мнението. В споровете обикновено излизате победител. Мнението на околните за вас рядко ви интересува.

Между 5 и 10 коня

Ако сте видели между 5 и 10 коня, вие сте човек, който дава всичко от себе си във всякакви ситуации. Определено сте перфекционист, следвате разума си и се отнасяте много сериозно към задълженията ви. Благодарение на това постигате целите си лесно.

Въпреки че сте перфекционист, имате и някои кусури. Понякога ви домързява и оставяте работата за последния момент, което води до претупване на задачите ви. В такива моменти не сте напълно доволна от резултата и се заклевате, че следващия път ще започнете да работите от по-рано, но това така и не се случва. Все пак имате късмет – притежавате бърза мисъл и талант, затова нещата ви се получават.

Едно от най-положителните ви качества е, че не се предавате лесно и когато паднете – винаги се изправяте, за да продължите напред.

11 и повече коне

Ако сте видели 11 или повече коне, вие сте много наблюдателен човек и определено се славите с висока интелигентност, с лекота разбирате сложни идеи и задачи. В работата държите на реда и организираността – планирате всичко до най-малкия детайл и искате всички да следват вашия план и пример. Обичате ясните инструкции и установената методика.

Не правите нищо през пръсти, искате всичко да е идеално. Този ваш перфекционизъм ви кара понякога да се съмнявате в себе си и в резултатите, които постигате, но ние искаме да ви уверим, че малко хора работят толкова прецизно като вас – трябва да вярвате повече в себе си! Съветваме ви и по-често да се оставяте на течението и да не приемате всичко твърде сериозно.


Четете още:

🔴 Баба на две внучки, която изглежда просто зашеметяващо

🔴 Любими цитати от български филми

🔴 Бившият на Мариана Попова проговори: Тя забременя много бързо





Източник: ko4





Коментари

горе