Бареков: Цветанов, и пурата ми е палил, и кафенце ми е сервирал



''Цветанов цял живот е бил чиновник. Аз го помня. Палеше пурите и въртеше кафета на Борисов, който по това време беше генерал в Министерството на вътрешните работи и главен секретар. На мене лично Цветанов, и пурата ми е палил, и кафенце ми е сервирал. Същият този мишок след това беше направен от Борисов лидер на партия ГЕРБ, зам.-кмет на София, от един шофьор, от един човек, който сервира кафе и пали пури'', възмути се Николай Бареков от ефира на ТВ Евроком.





''Нямам нищо против. И аз съм бил охрана в младостта си. Моят първи ден трудов стаж е на 17 години, но в края на краищата не съм си купил от политиката апартаменти и къщи. Каквото имам и съм си го купил, е било докато съм в частния бизнес. Като влизам в политиката, аз не правя повече сделки'', отсече Николай Бареков по ТВ Евроком.





''Цветанов си купи шест апартамента, след това същият този циник, сега в третия мандат на ГЕРБ, като цял живот е бил депутат, министър, секретарка, шофьор и зам.-кмет, все на държавна ясла, той си купува огромен мезонет в най-лъскавия квартал на София. Вие сега на кого вярвате? На мен, който бях смазан от ГЕРБ и ДПС, от цялата държавна машина, от прокуратурата, показвайки Костинброд? Или на Цветанов, който твърдеше, че Костинброд бил афера и нямало фалшиви бюлетини? И половин милион да гласувате за Байрактаров на тези избори, ако вие не сте масови, накрая ГЕРБ и ДПС ще унищожат, ГЕРБ основно, бюлетините на ''Презареди България'', добави още Бареков.


Четете още:

🔴 Славка Калчева глътна 5 млн. от "Бяла роза" (ВИДЕО)

🔴 1 лъжичка от това масло е достатъчно да почистите всички органи и системи в тялото си

🔴 На Светли петък имен ден празнуват живи и красиви имена-Летен Петковден-Спазват се няколко забрани





Източник: fakti





Коментари

горе