Причини, поради които 30-годишните жени изглеждат по-добре от 20-годишните



Съвременните 30-годишни жени често изглеждат толкова зашеметяващи, че е лесно да ги объркате за 20-годишни. И става въпрос не само за външния вид, но и за тяхното поведение, глас и език на тялото. Жените с 10-годишна разлика във възрастта изглеждат като от едно и също поколение.

Какви са причините за това?

Те не се интересуват от възрастта





Колкото и странно да изглежда, напредването на възрастта всъщност ни помага да бъдем по-спокойни за много неща, включително за самата възраст и общественото мнение. 30-годишните жени са по-уверени и по-малко се притесняват от това, което околните мислят за тях. Това ги прави по-интересни и привлекателни хора.

Може да си позволят скъпи неща и услуги

До 30-годишна възраст повечето хора вече разбират какво искат да правят в живота си и имат известна бизнес репутация. Притежават имат известен опит, който е изключително ценен. Имат повече пари от университетската си стипендия или от работата на непълно работно време като студенти, което им позволява да ги харчат за себе си - купуват по-скъпи дрехи и посещават салони за красота и козметици.

Намерили са своя стил или продължават да го развиват

На 30 години е златният век по отношение на имиджа. До този момент жената вече има всичко. Тя е наясно какво й подхожда и какво не, има смелостта да експериментира с външния си вид и има средства да се консултира с експерти и да използва само най-висококачествените материали.





Уважават себе си

Представете си ситуация: обектът на желание не ви се обажда, прекарвате цялата нощ в рев, а на сутринта изглеждате ужасно. Или пък са ви скъсали на изпит. Или шефът ви е крещял за нищо. Може да има много различни причини, но така или иначе 30-годишните жени се справят с негативните ситуации много по-лесно и плачат за дреболии много по-рядко от по-младите си посестрими. С възрастта наистина ставаме по-спокойни и уважаваме времето си и най-вече ценим повече нервните си клетки.

Знаят какво искат

Всеки човек на 20-годишна възраст все още не е стабилен - има много интереси и хобита, търси професионалния си път и се влюбва хаотично. Когато си на 30 години, имаш много по-добро разбиране за това какво искаш от живота си и правиш всичко, за да постигнеш целите си. А самочувствието е винаги привлекателно в очите на околните.


Четете още:

🔴 Притча за началото на мъдростта

🔴 Абитуриентки от Лиляната са кралиците на бала тази вечер (СНИМКИ)

🔴 Внимание - лято! 5-те най-често срещани ухапвания от насекоми и какво да правим при всеки от тях:





Източник:





Коментари

горе