Биляна Гавазова си изля душата, призна защо е напуснала bTV



Едно от най-популярните и харесвани лица на bTV, Биляна Гавазова, може и да подсили екипа на Нова телевизия. Спекулациите по темата започнаха, след като журналистката се появи за втори път в конкурентната телевизия.





Гавазова първо записа запомнящо се участие в "Черешката на тортата", а след това се появи и в предаването на Гала. За сметка на това bTV не изглежда особено заинтересувана от съдбата на бившата си водеща.





Гала отправи директно предложение на Гавазова да направят заедно рубрика за здравословно хранене и живот. Биляна обаче обясни, че засега остава далеч от телевизията и се посвещава на новата си работа в ПР агенция. Едно от нещата, които върши вече бившата водеща, е да подготвя хора за медийни участия. Тя обаче каза, че не е заключила вратата към телевизията.





Биляна Гавазова си изля душата по темата защо е напуснала bTV общо взето внезапно. Тя разкри, че ставайки водеща на сутрешния блок със Златимир Йочев, тя усетила, че губи размаха и свободата, която имала като репортер и автор на собствена рубрика.





"Пламъкът угасна", призна Гавазова. Тя се огледала около себе си и установила, че нищо не я задържа на работата, на която е посветила 12 години. Решението ѝ да напусне не било прието еднозначно, дори се скарала с баща си по този повод, призна Биляна Гавазова. Тя обаче беше категорично, че решението е било правилно за нея.


Четете още:

🔴 Анита на Рачков се снима с родопско одеяло и предизвика много коментари / СНИМКИ

🔴 Питаме водача на джипа в аварийната / ВИДЕО

🔴 Появи се двойник на Слави Трифонов: Взривява кръчмите в цялата страна / СНИМКИ и ВИДЕО





Източник: plovdiv24





Коментари

горе