БГ Барби ще влиза в "Ергенът" / СНИМКИ



Ще бъде вълнуващо преживяване, казва Андреа 

Харесвам Евгени повече от Виктор, споделя устни №1 в света 

БГ Барби влиза в "Ергенът"!





Само че не в този, а в следващия. Притежателката на най-големите устни в света има намерение да атакува най-коментирания риалити формат по родните телевизии. Изкусителната бургазлийка Андреа Иванова, която изуми света с огромните си устни и придоби слава на всички континенти, сега наблюдава с интерес случващото се с "ергенина" Евгени.

Андреа е готова за

Андреа е готова за "Ергенът"





"Той ми харесва повече от Виктор, който беше първият ерген, защото е по-интелигентен и разказа интересни неща за себе си. Ще бъде страхотно като преживяване. Вероятно ще е много изморително и напрягащо със снимки от сутрин до вечер. Трябва издръжливост, но ще се справя", категорична бе пред вестника русокосата фурия, за която преди дни писаха медии от Тайланд, Великобритания и Испания.





Подготовката за "Ергенът" минава през рекордна 34-а вливка на хиалурон в устните, която Барбито ще си направи по план в понеделник (27 февруари). Както "България Днес" писа, последната 33-а инжекция бе в края на януари.

Наред с това завършващата немска филология в Софийския университет студентка залага ударно и на промяната на скулите на лицето си. След вливката Андреа ще си инжектира и по-твърд хиалурон в тях, за да изостри формата им. За двете манипулации бургазлийката ще се бръкне общо с 1400 лева, с което сметката й по превръщането й в жива кукла Барби ще надхвърли 40 бона.





Предаването доби широка популярност

Предаването доби широка популярност





Андреа отправи и съвет към екипа на "Ергенът" да разчупят с по-различна обстановка и атмосфера, тъй като и във втория сезон на риалити предаването те се припокриват с първия. А на зрителите остава да изчакат до третия сезон на култовото издание, тъй като второто вече е заснето и Андреа ще кандидатства за следващото, трето издание на предаването.


Четете още:

🔴 Ще срещне ли най-накрая любовта: Лили Иванова завъртя горещ флирт с...

🔴 Адвокат: Въпрос на време е да стане нещо непоправимо

🔴 Побойничката Теодора излетя от "Ергенът"





Източник: bgdnes





Коментари

горе