Лъснаха интимни тайни в "Ергенът": Бруталната истина за Мони взриви мрежата / СНИМКИ



Ориенталската танцьорка Мони Зингинер още от началото на "Ергенът" показа, че на другите няма да им е лесно не само да съжителстват с нея, но и да общуват. Самочувствието на тунингованата брюнетка удря тавана, но далеч по-любопитно се оказа и миналото й.





Зингинер не спира да се прави на жертва в предаването, вероятно възползвайки се и от факта, че половината момичета са против нея. Зрителите пък побързаха да я определят като "злобарка". В шоуто най-явните й врагини са Габриела Бланко, Теди и Айлин Бобева.









Ако погледнем към онова, което се случва в живота на Мони, когато не демонстрира самочувствието си пред камерата, ще останем, меко казано, шокирани, защото там истините са брутални, както ги наричат и много от потребителите в социалните мрежи, наричайки девойката "противна и куха лейка".





Навремето Мони Зингинер бяга от училище, за да... си постави силикон в пазвата, да си уголеми устните и изобщо да заприлича на нещо друго, не на себе си. Всъщност, устните си тя е издувала няколко пъти до момента.





"И всичко това, цялата тази пародия, е за да се хареса на богати и дърти мъже с кинти, които да я викнат да им друса гьобеците... Хайде да не се лъжем, а?! Всички се сещат какво точно прави Монито по нощите и не само", коментират потребители в нета.


Четете още:

🔴 Линда в луд скандал с клиенти 

🔴 Лили Иванова пожела да се помирим

🔴 Какви ги свърши Мария с децата на Мирослав





Източник: Марица





Коментари

горе