Връх на инженерната мисъл изуми пловдивски кмет и полицейски шеф / СНИМКИ



Неведнъж сме ставали свидетели на уникални изпълнения в жилищното строителство,не само в Пловдив, но и в цялата страна. Обикновено инженерният гений в строителството се забелязва в циганските махали и районите със смесено население. Там може да видим какви ли не чудесии, но пловдивски ром изуми с изобретателност, а и изключителна наглост. Той е успял да интегрира част от уличното осветление в строящия си дом, буквално…

„След 6 години стаж като кмет мислих, че няма какво да ме изненада, но уви, злият гений на тези хора не спи. Благодаря на г-н Никола Симов” за подадения сигнал, от който несъмнено ще има светкавична реакция”, това написа Ральо Ралев, като е сложил и снимка на уникалното изобретение.

Пред TrafficNews.bg той обясни, че това „чудо” се намира в Арман Махала, като полицаи от 3 РУ са забелязали странната конструкция.Те я показали на шефа си Никола Симов, който веднага препратил сигнала към кмета на „Северен”.

От районната администрация са написали предписание на строителите, като до две седмици се очаква постройката да бъде премахната.

Каква е била идеята на строителите… може само да гадаем, но определено влиза в Топ 3 на най-абсурдните изпълнения.


Четете още:

🔴 Най-важните съвети, които Баба Ванга ни остави!

🔴 Как трябва да си направя резервация за лечение по клинична пътека в Павел баня?

🔴 Дете на 8 години прочете 107 книги за 2017 г. в регионалната библиотека в Силистра





Източник: trafficnews





Коментари

горе