Пиарката на Корнелия Нинова с беемве за 56 бона





Пиарката на Корнелия Нинова – Бояна Бозаджиева, пори улиците с чисто ново беемве първа серия, чийто базов модел в представителството на баварския производител в България започва от 56 хил. лева. Медийната съветничка бе засечена с лъскавото возило от фотографите на „Ретро” на скандалния спа семинар на БСП в скъпарски хотел в разложкото с. Баня неотдавна.



Сбирката в едно от най-новите спа бижута с минерална вода събра над 80 червени активисти, а простите сметки показаха, че престоят на БСП в тузарския хотел е струвал най-малко 20 бона, и то само за нощувките, тъй като двойна стая върви около 320 лева със закуска и вечеря.

Как така една медийна съветничка, па макар и на Корнелия Нинова, може да си позволи подобна скъпа придобивка, одумват Бозаджиева опозиционно настроени социалисти на „Позитано” 20.

„Нали уж сме социална партия и ще слизаме сред народа, който тъне в нищета, а някои персони не се свенят да парадират с луксозния си начин на живот”, коментират още редови партийни другари.

Въпросната Бояна Бозаджиева е същата, която миналата година пресмяташе колко лева струват марковите чанти на Лиляна Павлова и публично се възмути във „Фейсбук“, като акцентира на икономическата пропаст, на която сме свидетели в България.

"С ръка на сърцето - ценя високо вкуса на Лиляна Павлова за чанти. На снимките е с вечната класика на Chanel ? (около €5000) и Prada (около €3700), но липсва шарматният ѝ Dior, чиято стойност доближава Smart-a, който карам...”, написа тогава Бозаджиева.

Поведението на гордата собственичка на ново беемве отново поставя въпроса за двойния морал, какъвто от „Позитано” 20 демонстрират не за пръв път.


Четете още:

🔴 Симеон II с шокираща изповед: Надяват се да си отида от този свят, но няма на им доставя това удоволствие

🔴 Билкови илачи срещу есенни простуди  

🔴 Господи, защо изоставяш възрастните хора





Източник: Ретро





Коментари

горе