Загиналият в адското меле на "Струма" оставя две сирачета54-годишният Димитър Костадинов от санданското село Ново Делчево е загиналият човек, опитал да предупреди останалите шофьори по магистрала „Струма” за опасността. Той е семеен, с две деца и работи от години като професионален шофьор, съобщава Дарик. 


 
По думите на кмета на селото Валентин Апостолов обаче мъглата по магистралата е била „гъста като сирене” и водачът на един от преминаващите камиони не е успял да види Димитър навреме.

Първо ВИДЕО от ада край Сандански, очевидец разказа за ужаса на верижното меле с над 20 коли! 
 
"Познавам го, роднина ми е, втори братовчед. Добър човек, нито скандали е правил, няма никакви такива прояви. Последно работеше във фирма за алуминиева дограма, иначе е професионален шофьор. Преди да започне да работи с дограмите, работеше в спедиторска фирма. През уикендите задължително пиехме кафе заедно", каза още той. 

"Катастрофата е станала точно по средата между нашето село и Сандански. Мъглата е била много гъста. Говорих с едно момче от свидетелите, което каза, че е била гъста "като сирене". Не можели да виждат на два метра. Още един човек е имало с Димитър в колата, не знам кой е, но той е жив. Димитър е слязъл да спре рейсове, коли, но тирът го е премазал, не го е видял", разказа още Апостолов.


Четете още:

🔴 Най- модерните абитуриентски рокли тази година, с които няма как да сбъркате (снимки)

🔴 Софи Маринова се омъжи (СНИМКИ)

🔴 3 зодии, които ще изкарат незабравим Свети Валентин

Източник: Блиц

Коментари

горе