Димитър Рачков в комбина с татуираната мадама Мис Парти



Известният тв водещ има ново попълнение в шоуто си - най-сексапилната българска диджейка Мария Панева

Най-сексапилната българска диджейка – Мария Панева, известна с артистичния псевдоним Мис Парти, вече е част от екипа на спектакъла „Забраненото шоу на Рачков. Ролята на татуираната красавица, която обича да застава полугола зад пулта, е да озвучава представлението, като през цялото време е на сцената.

Актьорът е впечатлен не само от физическите данни на красавицата, а и от музикалните й умения, затова я кани да работи при него, пише „България Днес“. Въпреки че има участия в заведения в София и на морето, Мария казва „да“ на Митето и двамата стават тандем. Една от първите изяви на Мис Парти беше миналия уикенд, когато „Забраненото шоу на Рачков" гостува в Лондон.

Близостта им провокира слухове, че гаджето на актьора Мария Игнатова си е събрала багажа и двамата не живеят заедно. Подобна информация няма потвърждение, което още повече провокира любопитството на почитателите им. Панева е категорична, че с Рачков нямат интимни отношения-просто работят заедно.


Четете още:

🔴 Васил Михайлов живее трудно: Капитан Петко Войвода почти напълно загуби зрението си, но няма пари за операция на очите

🔴 Константин се появи посинен и целият в кръв - Кобрата ли е виновен наистина?

🔴 Роми малтретират коне в Русе





Източник: flagman





Коментари

горе