Джулиана Гани категорична: Нямам общо с Дани Обувката, не съм и проститутка!



Плеймейтката е призована като свидетел на дело за трафик на жени

„Не съм проститутка! Нямам нищо общо с хората, за които се твърди, че са мои сводници. Дори не ги познавам.“ Това каза плеймейтката по повод отсъствието й от съдебната зала по време на процес за трафик на жени, по който сексбомбата е свидетел. 

Брадърката отсвири второто дело и заяви, че не е длъжна да присъства. В обвинителния акт се сочи, че Джулиана Гани и други момичета работят като проститутки за Даниел Буруджиев, известен като Дани Обувката.

„Ако съм карана да бъда проститутка веднага щях да издам хората, които ме подтикват да правя това. Но аз нямам допир с тях. Засичала съм ги само на един конкурс. Това беше преди години“, отсича Гани.

Тя е категорична, че никой от полицията не й е звънял. „Ако искат, веднага могат да ме намерят къде живя. Нито майка ми ми е казвала, че са ходили при нея, нито никой“, гневи се силиконката.

Нейното име, заедно с това на Гергана Райчевска се появиха в съдебните документи, които уличават Обувката в сводничество, пише "България Днес".

Според тях известни силиконки се сочат като жертви пострадали от трафика на хора, както официално се води предлагането на платени услуги.


Четете още:

🔴 Подрязване на мушкатото за буен и красив цъфтеж

🔴 Една приятелка на какви неща ме научи с алуминиево фолио направо не е истина, сега винаги у нас има поне по 2 опаковки

🔴 Димитър Рачков в комбина с татуираната мадама Мис Парти





Източник: flagman





Коментари

горе