Хороскоп за 7 април: ВОДОЛЕЙ избягвайте споровете, РИБИ действайте решително!



ОВЕН 
Възможности за сполука 

Интересен ден, пълен с изненади и неочаквани събития.

Материални дела, любовни контакти и разговори по интересни и впечатляващи идеи ще са приоритетните ангажименти за Овните в неделя. За настоящия етап е най-практично да наблегнете на идеите, които ще ви разкрият нов път за развитие. Вече всички от зодията са пред нови реалности, които позволяват да се дистанцирате от досегашния етап и да погледнете критично на отминалите дадености и събития.

ТЕЛЕЦ 
Не се ядосвайте излишно
 
Ясен, конкретен и ползотворен ден за вас. Относно разгръщането на нови идеи Телците нe отстъпват на "съседите" си от предходния знак и това едва ли може да се приеме като характеристика само за този ден. Но ако за Овните този процес на значимост се утвърждава с бързи темпове и сравнително лесно - без трудно преодолими пречки в настоящия момент, то вие следва да се преборите с противници и с хора, които се опитват да ви спрат. 

БЛИЗНАЦИ 
Силен късмет 

Внимавайте, днес всичко е възможно, особено в любовта. Хубав ден, през който едни от Близнаците ще отдъхват, други ще насочат вниманието си към обществените среди, а трета част от зодията ще преценяват ситуацията и ангажиментите си, за да изградят най-точната тактика за реализация на целите си. Няма съмнение, че тази последна група от Близнаците ще намерят верния път за постигане на най-доброто. 

РАК 
Владеете положението 

Днес е добре да се занимаете с неща, изискващи внимание към детайлите и усърдна работа. Повишената емоционалност у Раците е причина за променливото настроение на мнозина. В благоприятния си аспект въпросната емоционалност се свързва с ярко любовно настроение, хармонична нагласа към заобикалящите и осъществени любовни цели. 

ЛЪВ 
Повишен тонус
 
Хубаво е да се погледнете през погледа на хората около вас и да се замислите къде бъркате. Денят е чудесен за Лъвовете, защото ще премине спокойно и ползотворно. Някои от зодията имат предварителната настройка, че ще се сблъскат с ядове относно предстоящи домашни задачи, но това съвсем няма да е така. Други едва ли ще се заемат с такива, но ще са в добро настроение, защото жизненият им тонус се завръща. 

ДЕВА 
В плен на емоциите
 
Малко по-нервен ще е този ден за вас. За много от представителите на зодията този ден трудно може да се определи като спокоен и уравновесен, но не може да се твърди, че за всички ще е еднозначен. Днес емоционалната сила у повечето от зодията е огромна и не е изключено да ви създаде неочаквани проблеми, ако нейният заряд е негативен. 

ВЕЗНИ 
Радва ви спокойствие 

Днес може да сте малко замаяни и да се чудите какво точно трябва да свършите. През този ден Везните ще реализират успехи в самостоятелната си работа. Контактите с хора от обществените или деловите среди може да се окажат затормозяващи, а в някои случаи не са изключени конфликти. Сега е най-добре да се радвате на спокойния ден, а делата да оставите за седмицата, която никак няма да е лоша. 

СКОРПИОН 
Хубаво начало 

Днешният ден ще протече по-приятно и спокойно от предишните. Като изключим вероятността някои от Скорпионите силно да се подразнят поради възникнали лични неприятности, неделя е благоприятна за целите ви. Денят ще донесе много късмет на ангажираните с дела и обществени контакти, а за предпочелите отдихът ще е спокоен и ще им предоставя достатъчно домашен уют, шанс за реализация на личните намерения и за снабдяване с необходима информация. 

СТРЕЛЕЦ 
Реални постижения
 
Този ден може да ви се стори безкраен, при това ангажиментите ви сякаш няма да свършват. Много добри възможности за реални достижения предоставя неделя за Стрелците. Безусловен финансов успех ще постигнат онези от вас, които са насочили усилията си в деловата сфера. Спокойни ще се чувстват всички, решили да възстановят силите си преди новата делова седмица. 

КОЗИРОГ 
Получавате ценен съвет 

Днес може да се чувствате странно безгрижни и да Ви се иска да си помечтаете на воля. Много от Козирозите подобно на представителите от предния знак са емоционално превъзбудени и ще се ориентират към задоволяване на любовните си желания. В момента настъпва доста важен етап за вас в емоционално-интимен план. Става въпрос за ново начало, което ще се утвърди като стабилно развитие през следващите два месеца. 

ВОДОЛЕЙ 
Избягвайте споровете
 
Днес ще сте по-напрегнати от обикновено и околните трудно ще разбират настроенията ви. През този ден действа една негативна звездна тенденция, която поражда силно напрежение у мнозина от Водолеите, а при провеждане на контакти в обществото последната може да предизвика остри спорове и конфликти. Избягвайте дебатите, които биха породили противоречия, защото последните може да прераснат в кавги. 

РИБИ 
Действайте решително
 
Днес ще сте склонни да си създавате илюзии за много неща, въпреки цялата си критичност, мнителност и прочее. Вие ще постигнете успехи през този ден, ако действате решително по задачите си. Работата с партньори или с хора от обществените среди е обречена на провал, защото заобикалящата ситуация ще е твърде емоционална. 
 


Четете още:

🔴 Бумът на кърлежи започна - стават още по-опасни: как да се предпазим от кръвопийците!

🔴 Учени разкриха какъв сън предвещава скорошна смърт!

🔴 Една бензиностанция в София, в която (най-вероятно) ви лъжат (ВИДЕО)





Източник: За Жената





Коментари

горе