Взеха "Гълъбо" от Миро, вече я пее жена (ВИДЕО)Миро от „Каризма” вече няма никакво право да изпълнява може би най-големия си хит – „Гълъбо”, създаден от Вида Пиронкова. Интелектуалката, която е автор и на текста, и на музиката на баладата, официално представи нов изпълнител на златния си хит.

В неделя, 12 май, в 11,05ч. беше премиерата на клипа на новата кавър версия на песента „Гълъбо" - Reload в YouTube и Facebook. Авторът Вида Пиронкова е в ролята и на продуцент, както и сценарист на клипа, заснет и реализиран от режисьора Иван Димитров - Торекс и неговото студио. Главната роля е поверена на новоизгрялата звезда с ангелски вид и глас - Памела Калоянова, която ще видим и в още едно, неочаквано за нас качество, а именно на блестяща актриса. Тя е откритие на Вида Пиронкова, смело плуваща във водите на музикалния бизнес у нас и заявила категорично, че освен майстор на красиви мелодии и текстове е и харизматична дама, умееща да печели не само любовта на публиката, но и престижни музикални награди на българската сцена. Младата и с бляскав имидж Памела е поверила грижите и кариерата си вече на Пиронкова, която е и неин импресарио.

Авторът на музиката и текста на "Гълъбо" Вида Пиронкова, представи нова версия на творбата си

Вида за пореден път се обръща към своя дългогодишен приятел и колега Явор Русинов и неговото студио, за направата на новия аранжимент и безупречен саунд, конкуриращ се само с най-добрите образци от жанра. Нека припомним, че Русинов си сътрудничеше дълги години със солиста на австрийската група „Супермакс" Курт Хаунщайн и създадоха няколко успешни компакт диска, а и до момента Явор работи и за Хосе Фелисиано.

Премиерното представяне на песента „Гълъбо" - Reload, предстои в ефира на радио и телевизионни предавания, клубове и дискотеки, като най-скорошното събитие ще бъде в клуб „Ялта”. Подобни събития предстоят в Пловдив, морския курорт Лозенец и в други градове.

От сега нататък Миро от „Каризма” няма никакво право да изпълнява песента, уточнява авторът Пиронкова. Все още е позволено излъчването на парчето в негово изпълнение в медиите.

Вижте новата версия на песента "Гълъбо" в изпълнение на Памела Калоянова


Четете още:

🔴 Анелия Крумова: Искам да съхраня нашето минало (ВИДЕО)

🔴 С този народен лек баща ми отърва операция на ставите: Първо не вярвах, но го видях с очите си, че действа

🔴 Още се коментира страстната целувка на Анджелина Джоли и брат ѝ, която не е много прилична между брат и сестра

Източник: lupa

Коментари

горе