Тежки времена настъпиха за Меган Маркъл и Хари-На ръба са!



Тежки проблеми налегнаха херцогинята на Съсекс Меган Маркъл. Американката, която в началото на този месец стана майка за първи път, е загърбила всички светски изяви, а цялото й внимание е погълнато от малкия Арчи.

Тя бди над бебето като орлица и не допуска никой да припари до него.

Както всяка майка първескиня, и Меган среща известни затруднения. Именно поради тази причина двамата със съпруга й решиха да ползват услугите на бавачка. Жената обаче не е издържала и след две седмици служба във Фрогмор Хаус е напуснала работодатели си.





Пред „Дейли експрес” детегледачката признава, че не е могла да свикне със сложния характер на херцогинята.

„Меган обича да контролира всичко. Тя просто не понася детето да е с някой друг човек и игнорира всякаква помощ”, разказва жената.

Единственият човек, на който се доверявала, била майка й Дория. Но и на нея оставяла бебето съвсем за малко.

„Отиваше да си вземе душ и излизаше на бегом от банята след няколко минутки, за да си го вземе обратно”, добавя гледачката.

Изглежда, че и майката на Меган не е издържала, защото много бързо си е стегнала куфарите и се е прибрала в Лос Анджелис. От този момент Меган и Хари сами се грижат за бебето си. И по всичко личи, че не им е лесно. Особено на таткото, който трябваше много бързо да се върне към официалните си задължения.

На снимка, която тези дни се появи в мрежата, внукът на кралица Елизабет II изглежда изключително изтощен. Кадърът е направен на борда на самолет на British Airways, изпълняващ полет от италианския град Фиумичино до британската столица Лондон.





Принцът се е връщал от тридневно посещение в Италия, където участва и в благотворителен мач по поло.

„Изглеждаше много уморен. До него беше седнал охранител, който беше втренчил поглед в мен”, написа във фейсбук авторката на кадъра.

Тя добавя, че когато принцът е видял, че го снима, се усмихнал мило и й казал „Здравей”. 


Четете още:

🔴 Грета Ганчева живее със 150 лева пенсия

🔴 Тези 5 зодии печелят пари като с магическа пръчица

🔴 След като загуби баща си, сега Папи Ханс чака бебе





Източник: За Жената





Коментари

горе