Синът на Деси Радева хлътна по моделка (СНИМКИ)



Единственият син на Десислава Радева – Страхил, е напът да направи майка си свекърва, защото не крие симпатиите си към красива моделка, видя „Ретро“. Наследникът на първата дама от предишния ѝ брак с депутата от БСП Георги Свиленски избягва публичността, но наскоро си е направил профил в популярната сред младежите социална мрежа „Инстаграм“, а единственият човек, когото следва там, е хубавицата Деляна.






Очевидно Страхил не желае да изпуска нито един ход на тръпката си в мрежата и иска да следи снимките, които тя често публикува. Не е ясно на какъв етап са отношенията им, предвид факта, че синът на президентшата е пестелив на емоции и излияния в интернет пространството, противно на майка си. За него се знае, че е бивша волейболна звезда на „Левски“, а в момента е студент в университета „Маунт Мърси“, намиращ се в щата Айова.



Досега никога Страхил не се е показвал с гадже, но подробностите около биографията на русокосата Деляна я правят почти перфектната снаха за Ген. Деси. Изкусителната девойка е завършила Националното училище за танцово изкуство в София, а фолклорът е голямата ѝ страст. Припомняме, че самата Десислава Радева е любител танцьор и от 8 години е част от школата по народни танци „Омайно биле“.






Надиграването със състава твърди, че не е прекъснала и след като станала стопанка на „Дондуков“ 2, а пред приятели обичала да се хвали, че умеела да играе над 50-60 хорà. По концерти с трупата обаче не ходела, а напоследък я виждаме да практикува Дайчовото предимно при визитите на мъжа си в чужбина. Именно любовта ѝ към народните танци е една от основните допирни точки между нея и фаворитката на нейния син.

Освен като танцьорка, Деляна се изявява и като модел. Редица нашенски фотографи се надпреварват да я снимат, най-вече облечена във фолклорни носии, а фотосесиите ѝ често се използват и с рекламни цели. Последният голям пробив на девойката е в световния моден бизнес. Преди дни тя сама се е похвалила, че е станала част от лицата на популярния в цял свят американски бранд Victoria`s secret, като е била ангажирана да рекламира най-новия парфюм на марката.
 


Четете още:

🔴 Тежки времена настъпиха за Меган Маркъл и Хари-На ръба са!

🔴 Грета Ганчева живее със 150 лева пенсия

🔴 Тези 5 зодии печелят пари като с магическа пръчица





Източник: Ретро





Коментари

горе