Седмичен хороскоп от 21 до 27 октомври на Анжела Пърл: ОВЕН решаване на проблеми, ТЕЛЕЦ ще коригира минали грешки



Хороскопите ни помагат да преодоляваме препятствията по пътя, затова съветите на астролозите са полезни за всеки зодиакален знак. Те ще ви покажат как да избегнете проблеми тази седмица и къде да намерите щастие. Ето какво сподели астроложката Анжела Пърл за идващата седмица





Овен

За Овена не започва най-доброто време. Първите два дни от седмицата ще бъдат доста благоприятни и стабилни, така че е по-добре да решите всички основни проблеми в понеделник и вторник. От сряда енергията на звездите ще стане разрушителна. Останалата част от седмица може да бъде неблагоприятна и дори опасна по някакъв начин.

За да се изправи срещу проблемите или да предотврати появата им, е важно Овенът да се бори със собствената си импулсивност.

Струва си да да мислите преди всяка стъпка. Рискове и приключения сега за Овен определено са безполезни.

Телец

Телецът има рядка възможност да коригира минали грешки. Сега звездите и планетите са разположени най-благоприятно. Духовното търсене ще бъде истинско спасение от проблеми и негативизъм. Астролозите съветват да се съсредоточите върху приятните спомени.

По време на работа са възможни стрес и неприятности, поради които настроението се влошава. Телецът се нуждае от малко спокойствие. Роднини, приятели, комуникация с нови хора ще помогнат за подобряване на настроението .





Близнаци

Близнаците могат да се отпуснат след тежки работни дни през уикенда с пазаруване, среща с приятели и разходка в природата. Трябва да сте по-активни, защото това е ключът към щастието. Въпреки факта, че тази седмица ще бъде обикновена, можете да подобрите благосъстоянието и настроението си. 

Също така Близнаците ще имат нови възможности, но засега ще бъде трудно да ги видите в потока на работата. Всичко, което се изисква от представителите на този знак, е упорит труд и отговорност. В такъв момент можете да пренареждате много неща на работното място и у дома, да се отървете от всичко, което пречи на развитието.

Рак

Уязвимите Раци ще станат още по-уязвими тази седмица, така че трябва да общуват повече със  зодиакалните знаци, които са силни по дух . Ще бъде възможно да научите нещо полезно от тях, както и да се презаредите положително от тях. Понеделник ще бъде много благоприятен. Астролозите препоръчват Раците в този ден да не се крият от света, а по-скоро да бъдат отворени и добронамерени.

 На 22-и и 23-и Раците трябва да поемат по-малък риск и да не бързат с нещата. Бързането и динамиката сега могат само да навредят. По-добре е просто да сте наблюдателни и внимателни към всичко, което се случва.

Лъв

Лъвовете тази седмица се очаква да променят настроението и енергията си, защото в сряда на 23 октомври планетите и звездите ще станат отрицателни. Катализаторът на любовните проблеми ще бъде грубостта и необмислеността. Във финансовия сектор е по-добре да спестите силите и парите си. Трябва да изчакате известно време с покупки, които могат да изчакат.

Проблемите могат да идват от различни ъгли, така че не бива да губите бдителност. Промените в позицията на звездите могат да предизвикат огнища на носталгия, както и намаляване на решителността. Няма нужда да се задълбавате в миналото.





Дева

За Дева се очаква премерена и спокойна седмица. Ситуацията в любовта ще бъде стабилна: само отрицателните нагласи могат да навредят на отношенията  . Време е да погледнем на света по-оптимистично. Във финансовия сектор това време е идеално за монотонна работа.

Възможни са някои непланирани промени, но вероятността им е изключително малка. Сега е много предвидимо време да се възползвате от собствените си цели. Астролозите съветват да бъдат малко по-внимателни и да избягват конфронтациите в семейството и на работното място. Харизмата и чарът няма да помогнат да защитят мнението си в спор, така че е по-добре да избягвате конфликтите.

Везни

Много спокойно време очаква Везни. Някои неприятности могат да възникнат само в понеделник, както и на 25-ти и 26-и в края на седмицата. Пътят към хармония за Везните до голяма степен ще се крие в освобождаването от негодувание и гняв . Няма нужда да натрупвате негатив в себе си, което само забавя движението напред.

В бизнеса и в работата си струва да поддържате последователност от действия. Няма нужда да поемате всички неща наведнъж. Лекът за проблемите ще бъде спокойствие и благоразумие. Шестото чувство ще дойде на помощ в трудни моменти, така че трябва да слушате по-често интуицията.

Скорпион

Тази седмица за Скорпионите ще бъде един от най-спокойните през последните няколко месеца. Звездите и планетите сега не са много хармонични, но енергията им е предвидима и разбираема. Астролозите казват, че тази седмица е идеална за почти всякакви спокойни и познати дела. Трябва ви почивка, без рискове и дълъг престой сред голям брой хора.

Скорпионите трябва да се научат да разпознават признаците на съдбата , защото може да има доста много от тях. Вселената ще се опита да изпрати представители на този Знак по правия път, но ще го направи много ненатрапчиво, едва ли забележимо. Скорпионите ще могат тайно да влияят на другите, провокирайки ги към различни действия. Ролята на представителите на този знак в някои общи дела и въпроси ще бъде много важна.





Стрелец

Хороскопът не обещава проблеми за Стрелец, защото планетите и звездите са благоприятно настроени. Тези хора могат да станат пример за подражание, особено ако е по-вероятно да поемат инициативата в работата и в семейните дела.

Планетите ще направят Стрелец център на вниманието. Това ще се отрази добре на късмета им в любовта. Всеки, който е в търсене на сродна душа, може спокойно да направи нови познанства . 

Козирог

 Сега звездите са много спокойни, но не много позитивни, така че е важно Козирозите да избягват бездействие. Струва си да се стремим да разрешим най-важните актуални проблеми.

Най-благоприятният ден ще бъде неделята. Последният ден от седмицата може да бъде посветен на това, което сърцето иска. Козирозите ще станат силни и готови за всякакви постижения. Основното е да помислите предварително всички планове за този ден.





Водолей

Очаква се Водолеят да има доста благоприятен период, в който астролозите съветват борбата с  негативните чувства, които унищожават късмета. Сега е време за положителна комуникация, нови познанства, приятни дела. Животът на Водолея може да се преобрази, особено на 27 октомври, в най-добрия ден от седмицата.

Препоръчително е да обмисляте планове предварително, често да се занимавате с почистване и домакински дела, тъй като това ще помогне да се освободите от стреса и негативността. Време е да изхвърлите всички ненужни неща. Астролозите също съветват да не обръщат внимание на различни неприятни дреболии, неуредици, критики към непознати и мнението на непознатите. Сега си струва да се съсредоточим върху това, което е наистина важно.

Риби

За Риби финансите и работата ще бъдат най-важните области. За да успеете в тях, ще трябва да се отървете от  лошите навици, които отблъскват финансовия късмет. Парите обичат увереността, но Рибите понякога просто им липсват. Това са талантливи и умни хора, които трябва да станат малко по-смели.

Най-важният ден от седмицата за Риби е понеделник, защото 21ви звездите ще бъдат в много добра позиция. Трябва да се включите. Астролозите съветват да не пропускате подробности и да бъдете максимално отговорни към бизнеса, особено ако това са екипни проекти. Напускането на вашите колеги не си заслужава. В любовта, съвместната работа също ще бъде много полезен избор.


Четете още:

🔴 Жената, забравена 6 часа в скенер: Няма да им простя!

🔴 Говорят децата на убитите в Чикаго българи (ВИДЕО)

🔴 Колко РЕВНУВА всяка от 12-те зодии?





Източник: За Жената





Коментари

горе