След това лечение няма да изпитвате болка с години – Сол и зехтин



Говорим за масажна смес приготвена от сол (използвайте морска сол ако искате) и нерафинирано растително масло. Лечебната комбинация се прави незабавно за целия курс на лечението. За приготвянето на сместа са ви необходими 20 супени лъжици зехтин или нерафинирано слънчогледово олио и 10 супени лъжици сол.






Лечебната смес за лечение на остеохондроза на врата/остеопороза:
Приготвяне:
Вземете стъклен буркан и смесете олиото/зехтина и солта в него. Затворете буркана и след няколко дни ще се сдобиете със светла маслена смес, готова за употреба.






Употреба:
Втривайте енергично сместа в болезнените места по гръбначните прешлени всяка сутрин. Започнете с 2-3 минутен масаж и след това удължавайте постепенно времето с по 2-3 минути на ден докато достигнете до 20 минути време за масажиране. Увивайте врата си с топла хавлиена кърпа след като приключите с масажа.






При този масаж е възможно леко раздразване на кожата. Затова е важно след всеки масаж да избърсвате кожата със суха кърпа, както и да нанасяте бебешка пудра.
Резултатът от 10-дневното лечение е подобряване регенерирането на хрущяла и на костната тъкан, както и стимулиране на кръвообръщението. След 8-10 процедури ще почувствате радикална промяна.






Освен това, масажът активизира притока на кръв в шийната част на гръбначния стълб, спасява от главоболията и подобрява зрението, и всичко това всъщност е свързано с факта, че тялото се освобождава от токсините и че метаболизмът се нормализира.






Макар и не често, все пак може да усещате леко виене на свят и сънливост по време на процеса на пречистване. Това лечение на остеохондрозата/остеопорозата не е придружено от странични ефекти и дава отлични резултати.


Четете още:

🔴 Грандиозен успех на родни математици

🔴 Умира Любен Каравелов

🔴 На 21 януари имен ден имат...





Източник: evolife





Коментари

горе