Кметска щерка влязла в насрещното на Попа



Кметска щерка се оказа главната героиня от екшъна във вторник вечерта в центъра на София. Ивона Пандазиева е името на "кифлата", както социалните мрежи я кръстиха, зад волана на скъпото возило Ауди Q7, а таткото се оказа прясно избраният кмет на село Богомилово в община Стара Загора - Димитър Пандазиев, отвял от раз своя единствен опонент на първия тур. 





Още снощи Ивона се оплака, че се е нагледала и наслушала на куп обиди срещу себе си. Признава вината си, но отказва да коментира случката. Първокурсничката в специалност "Мениджмънт" в УНСС е на мнение, че нищо кой знае какво не е станало. Баща й обаче е силно притеснен от невниманието й по столичните улици. По повод съмненията, че шофьорската книжка на засуканата му щерка е купена, той отговори пред Lupa.bg, че е съвсем легална. Нямал представа обаче защо имената на Ивона не излизат в официалния регистър на Автомобилна администрация към транспортното министерство за изпитите, които тя е карала за свидетелството. "Абсолютно легална й е книжката, взе я след като навърши 18 години. Кумът ми и кумата ми й бяха инструктури. Книжката е изкарана във фирма "Старт" при Тодорка Петкова", твърди новоизбраният кмет. И добавя: 





"Да, виновна е, най-виновна е от всички. Но на всекиго може да се случи да не види знак и да влезе в насрещното. Не мога да разбера обаче цялата тази помия, която се изля срещу нея и цялото ни семейство". 





На въпрос как 19-годишната студентка се е сдобила със скъпото возило, татко й отговаря, че това всъщност била негова кола. А парите за нея били от продажбата на наследствен имот. Справка в търговските регистри показва, че новият кмет на село Богомилово има фирма с името "Мариела-17", с капитал от 100 лева. Пандазиев намира публикуването на снимката на щерка му с обърканото движение в столицата за целенасочена атака срещу него. 





"Тате, направих бела, влязох в насрещното", казала Ивона на баща си след инцидента. "Аз съм много строг към нея, знае много добре сега, че след поста, който заемам, всички ще ме гледат под лупа", добавя Пандазиев. А попитан дали одобрява начина, по който щерка му се представя в социалните мрежи с публични фотоси (полуголи и в провокативни пози - б.р.), той след известно мълчание отвръща: "Е, тя изглежда добре. В крайна сметка какво да крие?". 


Четете още:

🔴 Най-сетне: ето я жената до Виктор Николаев, която той упорито държи в сянка от 15 години (Снимки)

🔴 Чудотворна икона на Пресвета Богородица лекува нелечими болести

🔴 Паулина се разправи по женски с годеницата на Краси от "Фермата" - ето какво си казаха двете:





Източник: lupa





Коментари

горе