Трагедия със съпругата на Бат Сали, семейството потъна в скръб!





Тази сутрин е починала съпругата на Александър Методиев, по-известен в Самоков като Бат Сали - Виолета, като по първоначални данни от сигурни източници причината за фаталния край е COVID-19.





Според информациите Виолета Методиева е имала придружаващи заболявания, а вследствие от коронавируса прави тромбофлебит, който се оказва фатален. Александър Методиев и Виолета имат три дъщери и няколко внуци.





Бат Сали тъне в бароков разкош

Депутатът от ДПС Александър Методиев, по-известен като бат Сали, живее в дом, потънал в собствена барокова версия. Голямата триетажна къща се е ширнала на входа на ромската махала на Самоков.

Бат Сали отваря врати за предаването на Сашо Диков по Нова тв. Вътре всичко е повече от пищно - много натруфено, нескромно и много златно. Обикновена мебел няма. Има извивки, орнаменти и тежки мебели. Помещенията са обширни както подобава на знатен човек. 





Изглед от дневната. Всичко е поръчано от Италия, разяснява домакинът, който е отблизо запознат с интериорните въпроси.

"Нямам нищо общо с прословутото частно енерго", твърди с широко отворени честни очи депутатът ром от ДПС, заради когото Кюстендил и Дупница се вдигнаха на протести в началото на този парламент.

Стил "Луи XIV"





"Това е нещо като стил "Луи XIV", коментира Сашо Диков и добавя, докато цъка с вдигната глава пред един натежал от орнаменти и висулки полилей: "Такова нещо съм виждал само при Кирил Домусчиев".

"Така сме ние спортните деятели", шегува се усмихнато бат Сали.

Фамилията също е представена - съпругата, която е била на 15 години, когато са се взели с бат сали, трите дъщери ("Сам човек толкова може", пак се шегува бат Сали) и петимата внуци. Най-малката щерка е в Италия за Коледа, а най-голямата Теменужка обяснява как ще кара децата си да учат и да се развиват. Самата тя се е омъжила на 17 г., малко по-късно от майка си. Дъщеря й 17-годишната Веселина е еманципирана и се възмущава: "Не може да се женят толкова рано момичетата. Бракът няма да избяга. не може така - деца да раждат деца". Тя твърди, че ще става журналистка.

Двама идоли има бат Сали, става ясно още. Той се е увековечил на снимки с тях- Ахмед Доган и Лютви Местан. Снимките сякаш са най-непищното нещо в дома. Пердетата в къщата са трипластови - тънко перде с разни цветя по него, лека завеса и завеса-драперия. Като има-да има.





Една от спалните в дома. Орнаментите са задължителни.

По стените висят картини с флорални мотиви, но в златни рамки. Столове няма, има нещо като тронове. Масата може да приюти гостите на малък кралски прием. Спалните са пищно застлани с кувертюри и възглавнички.





Над леглото виси един от полилеите, които според Диков, са в стил "Луи XIV"


Четете още:

🔴 Честито! Нови правила за изчисляване на пенсиите

🔴 Сергей Станишев оглави промяната в БСП

🔴 Замениха еднодневния плаж на Бяло море с тридневен на Черно





Източник: plovdiv24





Коментари

горе