Имаше ли над 100 000 протестиращи в София вчера? Всеки сам да прецени от кадрите ВИДЕО



Според организаторите вчера на протеста са били над 100 000 души, което го прави, може би, най-масовият протест от 90-те години насам. Според управляващите като Ревизоро "20 души с 2 палатки" блокират цяла София.

Затова е най-добре всеки да направи сам преценка от кадрите. Добро видео пусна Факти.бг.





Масовите протести срещу правителството и главния прокурор Иван Гешев в страната и чужбина продължават.

Хиляди излязоха на митинг в София в сряда вечерта, парализирайки част от центъра на града. Недоволни граждани подкрепиха исканията за масови оставки, категорични, че няма да приемат друг вариант от страна на властите





Блокадите в столицата започнаха още от обяд същия ден. В столицата поетапно бяха блокирани възлови кръстовища в различни части на града. Площад "Орлов" мост дори осъмна затворен за автомобили, тъй като някои от протестиращите останаха до днес сутринта, разполагайки палатков лагер на пътното платно.





Немалка част от политиците от управляващата коалиция, включително външният министър Екатерина Захариева и председателят на крепящата кабинета НФСБ – Валери Симеонов, пригласят един на друг в свои медийни участия, че броят на протестиращите не е голям, че намалява. Оставяме сами да прецените това:


Четете още:

🔴 Влизат в сила нови правила при покупка на автомобил

🔴 КС отсече: Президентът не може да бъде разследван!

🔴 Разбра се кое е 13-годишното дете, открито мъртво край Пловдив





Източник: Petel





Коментари

горе