Бебе в семейството на Деси Радева (СНИМКИ)  



В очакване на наследник е първата дама Десислава Радева, научи „Ретро“. С бебе няма да я зарадва нейният 23-годишен син Страхил, а първият ѝ братовчед Кристиян.








Цялата рода на президентшата била в трепетно очакване на новото попълнение в семейството. Не е тайна, че Ген. Деси е изключително близка с роднините си по майчина линия и поддържа топли отношения както с леля си и свако си, така и с тримата братовчеди. Тя била и сред първите, които узнали новината за бременността на Галя, съпругата на нейния братовчед. До месеци първата дама ще бъде леля, а полът на бебето бъдещите родители пазят в тайна.








Самият президент Радев също отлично познавал многолюдната фамилия на жена си. Двамата с Десислава бяха и сред гостите на сватбата на нейния братовчед, която се проведе преди 2 години в ресторант на брега на морето край Бургас. Единствено „Ретро“ тогава успя да се сдобие със снимки от церемонията и тържествената вечеря след това, от които се видя, че президентът бе настанен на една маса с родата на жена си.








Тя обаче не бе така радушно приета от неговото семейство, което продължава да издига на пиедестал и тачи повече първата му съпруга и майка на двете му деца – Гинка Кесякова. За напрежението между Ген. Деси и майката на президента се носят легенди в село Славяново, където пенсионерката Станка живее.





Близки до роднините на държавния глава издават, че жена му Десислава не успяла да се сближи и с неговата кака Лозана, която продължавала да таи мили чувства към бившата си снаха Гинка. За сметка на това пък всички роднини на Десислава са поддръжници на Радев и непрекъснато засвидетелстват доверието си в него, публикувайки всичките му речи в социалните си мрежи.


Четете още:

🔴 За първи път толкова много починали с кopoнавирус у нас за денонощие

🔴 Какво се случва след разваляне на магия?

🔴 Децата на Аня Пенчева не й дават внуците, щяла да ги залее с вряла вода





Източник: Ретро





Коментари

горе