Млади мъже се промъкнаха в затворен ресторант, за да обядват



КОМПАНИЯ ОТ ПЕТИМА МЛАДЕЖИ ИЗПОЛЗВАХА НА СВОЯ ГЛАВА УДОБСТВАТА НА РЕСТОРАНТ, КОЙТО Е ЗАТВОРЕН заради заразата от коронавирус. Абсурдната случка се развива в Ново село в сряда. Около 13:00 часа те се промъкват в заведението, макар на входната врата да има бележка, с която е упоменато, че обектът не работи. След това се разполагат на една от масите и започват да консумират хранителни продукти, които си носят.





Върхът на наглостта обаче е състоянието на мястото, което оставят след себе си в чуждата собственост. Вместо да разтребят и да се постараят да заличат следите, те оставят мръсотия и боклуци.

За нахалната постъпка на компанията станало ясно от охранителна камера пред ресторанта.

По думите на кмета на селото Христо Христов извършителите са строителни работници, които са ангажирани на тамошен обект.





„Вярно е, че младите хора трябва да се защитават и да се подхожда с разбиране, но това е много грозна постъпка. Всяко нещо си има граница и не бива да се преминава“, коментира управникът.

Той се надява оповестяването на случая да послужи като назидание на петимата младежи и да предотврати повторението му. Христов допълни, че в периода на пандемия са зачестили подобни абсурдни и хулигански постъпки.





Съвсем наскоро пък 17-годишно момче наритало обществената тоалетна, в резултат на което нарушил целостта й.

Галина ГЕОРГИЕВА


Четете още:

🔴 Безплатен PCR тест за всеки българин! Обадете се на джипито

🔴 Заради пандемията: БГ емигранти с професии се връщат в селата

🔴 Да стопим камъните в жлъчката с оцет  





Източник: Борба.БГ





Коментари

горе