Доц. Мангъров блъсна пешеходец под дъжда в София



По информация на агенция Блиц тази вечер доц. Атанас Мангъров е бил част от инцидент, станал на булевард „Черни връх“. Драматичната случка се е разиграла в близост до пресечката с улица „Люботрън“.





Доц. Мангъров е ударил леко с колата си пешеходец. Все още не е ясно дали пешеходецът е изскочил внезапно пред автомобила на лекаря или той е имал лоша видимост в дъждовното време. Веднага след лекия удар медикът слязъл от колата, за да види какво е състоянието на пешеходеца. Той обаче бил без никакви наранявания.





На място веднага се отзовали полицаи, но през това време доц. Мангъров и блъсналия пешеходец се разбрали по живо по здраво и се разделили.

Атанас Мангъров: Тази нощ блъснах с колата си младо момче

Инфекционистът доц. Атанас Мангъров е преживял инцидент тази нощ. За него подробности дава самият той. Ето какво се е случило:

Мангъров потвърди за лекия пътен инцидент, който е преживял тази вечер в София. Той разказа, че всичко е станало заради влошени метереологични условия.

Инцидент е станал на булевард "Черни връх" в близост до пресечката с улица "Люботрън". "Нищо не е станало. Просто леко блъснах с колата си младо момче, което се изплаши и се обади на полицията.





Заради дъжда имаше трудна видимост, не го видях и просто го докоснах с колата.

Той явно се стресна от станалото и почна да рита и блъска колата ми. Тогава се уплаших и аз, много, но това е нормално".





"За щастие никой не е пострадал. момчето е добре", разказа доц. Мангъров.

Дошлите на място полицаи си тръгнали, след като установили, че доцентът и младежът са се разбрали да не се подава жалба за станалото.


Четете още:

🔴 Д-р Монев: Не го правете! СОVID не се лекува така, както се прави в България

🔴 Ни вест, ни кост от изчезналата Теодора Бахлова, два месеца и половина няма следа от нея

🔴 Тази тежка забрана може да удари всички българи през 2021 г.





Източник: За Жената





Коментари

горе