Здравният министър с райска къща и градина / СНИМКИ



Запалени по градинарството са здравният министър Костадин Ангелов и половинката му Илияна, видя „Ретро“. Семейната им къща в София впечатлява с двор, зелени морави и изобилие от цветя и дръвчета. Любимата жена на проф. Ангелов често снима пролетната обстановка и споделя кадрите в социалните си мрежи, където получава комплименти за декорациите из градината.








Бившата гимнастичка и министърът са родители на син Сами, заради когото сложили люлка и други атракциони в двора си, за да може той да си играе пълноценно. Къщата на проф. Ангелов е сравнително нова придобивка за семейството и е закупена с потребителски кредит, показва справка с имотната му декларация в КПКОНПИ.








Интериорът вътре също е стилен и интересен, като заслуги за това имала и неговата половинка в живота. За всички празници тя се стараела да декорира пищно, за да създава настроение на любимия си мъж и сина им. Чест гост в дома им е нейната сестра близначка Йоана, която също е бивша грация и двете са сред най-успешните кадри от школата на Нешка Робева.








Бившият директор на Александровска болница рядко говори за семейството си, но негови приближени издават, че е изключително грижовен татко. Миналата есен заедно с любимата му преживели един от най-специалните семейни моменти, а именно кръщенето на техния син. Малкият Сами встъпил в християнската вяра на церемония в столичния храм „Света София“ през октомври, а за негов кръстник проф. Ангелов и Илияна избрали свой близък приятел. Мъникът е наследил сините очи и русата коса на своята майка, а вероятно татко му се надява някой ден да тръгне по стъпките му в лекарската професия.








Самият проф. Ангелов неотдавна сподели, че коронавирусът е внесъл смут и в тяхното семейство. В началото на пандемията се наложило да направи специален „зелен коридор“ в дома си, по който да се движи, за да не се засича с Илияна и детето, тъй като се притеснявал да не ги зарази. Това били най-трудните седмици за министъра, тъй като не можел да прегърне и целуне двете си най-любими същества.



Четете още:

🔴 Васко Кръпката: Слави е кукла на конци, щедро спонсорирана от една газова компания

🔴 Пловдивчанката Роу разкри случайно чужда тайна, Мая призна, че е бременна

🔴 Нинова: Ще подкрепим Слави Трифонов, ако предложи правителство!





Източник: Ретро





Коментари

горе