Дори на Емо Чолаков му стана жал и последният шамар за Дани бе с една ръка! Зрителка: Горкото момиче, този е пън!





Снощи дамите в предаването "Един за друг“бяха изправени пред едно от най-трудните предизвикателства – да надвият собственото си его. Заедно със своите свекърви те трябваше да съгласуват и отговорят единодушно на серия въпроси, свързани с мъжа на живота им и отношението им към тях – например кой го дразни повече или обратното коя има по-благ характер.





Задачата на мъжката половина бе да познае коя от двете е отговорила на зададения въпрос. За успех в тази игра им бяха нужни минимум 4 верни попадения.

Играта за Дени и Дани приключи толкова зле, че дори и на Емо Чолаков му стана жал и последният шамар за Дани беше само с една ръка... За съжаление този техен резултат ги изпрати на дъното на таблицата в седмичното класиране.





"Аре да си ходи тоя пикльо, егати мъжа. "Майката си е майка"... Да си живее с нея, горкото момиче да се съобразява с този вечно нервен и разочарован пън. Все другите са му виновни, не и той", пък гласи единия от множеството коменатри в официалната фейсбук страница на шоуто.






Четете още:

🔴 Мария крие гадже богаташ / СНИМКА

🔴 Стефан Диомов: Само преди дни имахме концерт с нея, чувстваше се прекрасно

🔴 Певицата Ваня Костова е починала





Източник: plovdiv24





Коментари

горе