Син на ченге предизвика лют нощен екшън във Велинград



Син на полицай сътвори небивал нощен екшън във Велинград, научи „Марица“. На 30 срещу 31 юли след полунощ около 00.30 ч. Георги С. в компанията на две момчета влизат в клуб „Дъ Плейс“ в курортния град , където празнуват рожден ден. Създават риск за посетителите, като размахват стол в заведението. Помолени са да напуснат и са изведени от клуба.





След около час се връщат и след уговорка с управителя , че няма да създават проблеми, са допуснати отново вътре. Около 4.30-5.00 часа обаче се скарват с друга компания, чупят маса и са изведени от заведението. Пред дискотеката трошат витринно стъкло, нападат охранител на дискотеката, като правят всичко възможно да го порежат със парче стъкло и го удрят в лицето. След нападението охранителя е с комоцио.

Подаден е сигнал на тел.112, при което охранителите са отведени в РУ Велинград за обяснения както и компанията на Георги С., но без него. След като подават нужните сведения, гардовете се връщат в дискотеката.





Около 7.00 ч. компанията на Георги се връща отново пред дискотеката и, държейки паве, правят опит да влязат и да се саморазправят. Отново е извикан полицейски патрул и Георги и компанията му са отведени в Районното.

Там, в присъствието на баща си Александър, той пише сведения. По време на скандала има обиди и заплахи към охранителите, като Георги парадира, че баща му е полицай във „Вътрешна сигурност“ Пазарджик.





Друг служителят от „Вътрешна сигурност“ привиква полицаи от местното РУ, които му докладват за проверките и какви записи има на камерите от заведението, като целта е вината за инцидента да бъде прехвърлена само и изцяло върху охранителите.

По случая няма задържан. Случайно или не, началникът на местното РУ Велинград Стоян Кюпов и служителят от вътрешна сигурност Александър С. са кум и кумец, твърдят запознати с връзките между двамата.


Четете още:

🔴 Нагла баба задигна чуждо портмоне от пазар. Виждали ли сте я / ВИДЕО

🔴 Интересно сравнение! В това селце е по-скъпо от Слънчака!

🔴 Нещата, които в никакъв случай не трябва да правите в неделя





Източник: Марица





Коментари

горе