Не жена мечта, а трън в гащите: Любимка от "Игри на волята" показа секси гадже / СНИМКИ



Габи от "Игри на волята" успя да стане фаворит на зрителите за отрицателно време, но за съжаление напусна шоуто твърде бързо. Тя изглеждаше като едно мило момиче с добро възпитание, за което драмите и скандалите са нещо чуждо. 





Вероятно именно затова един от нейните близо 40 хил. последователи я определи като "жена мечта". Дали обаче това е така? Ами... не! "Не жена мечта, а трън в гащите" - така се самоопредели Габи пред своите последователи. Въпреки това благодари за комплимента, макар че не разказа защо има такава самооценка, пише Vbox7.bg.





Разбира се, една тема нямаше как да бъде подмината, тъй като е особено актуална в последните дни около Габи - новият ѝ приятел! Както вече ви разказахме, навръх 8 декември тя показа човека до себе си. 

За Антон, както се казва той, не знаем твърде много, освен че е наистина сериозен в залата и това му личи. 





Та на Габи ѝ бе направен комплимент, че си отива доста с приятеля си, на което тя отговори по любопитен начин. Риалити звездата заяви, че приятелките ѝ казват, че най-после си е намерила секси гадже. 

Габи бе попитана и какво е чувството да ти се обадят и да ти кажат, че ще участваш в "Игри на волята". Красавицата сподели, че в първия миг не е повярвала на ушите си.


Четете още:

🔴 Силви Вартан: Връщането ми в България бе ужасяващо

🔴 20 автомобила катастрофираха на АМ "Тракия" до Пловдив!

🔴 Торта за 15 минутки- без печене, без брашно, без стрес





Източник: Марица





Коментари

горе